• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Forpus papağanı bakımı

Mustafa7135

Yeni Üye
Önceki konumdan sonra ya forpus ya da muhabbet kuşu sahiplenmeye karar verdim. Şuan biraz daha forpusa sıcak bakıyorum ömründen dolayı ve çok şirinler. Ama sabah 8 akşam5 arası evde olamıyorum maalesef. Annem pazartesi salı evde Çarşamba perşembe ve cuma ise sabah saat 8de çıkıp saat öğleden sonra 3te eve geliyor. Bu süre zarfında yalnız kalmasında bir problem var mı

teks_winrer

Paylaşımcı
Çift olarak sahiplenebilirsiniz ama size daha zor alışır. Yeterince ilgi ve sevgi verirseniz ve kafes dışı vakit geçirmesini sağlarsanız çok sorun olmaz. Şirin olmalarına bakmayın tam bir canavarlar.

Mustafa7135

Yeni Üye
Çift olarak sahiplenebilirsiniz ama size daha zor alışır. Yeterince ilgi ve sevgi verirseniz ve kafes dışı vakit geçirmesini sağlarsanız çok sorun olmaz. Şirin olmalarına bakmayın tam bir canavarlar.
Çift sahiplenirim bana ilgileri azalacak ve konuşmayacak:( ayrıca bütçem de yok

teks_winrer

Paylaşımcı
Çift sahiplenirim bana ilgileri azalacak ve konuşmayacak:( ayrıca bütçem de yok
Çok konuşkan bir tür değil forpuslar. Ben şimdilik tek bakıyorum ancak beni biraz yoruyor. Kur yapıp ve ısırıyor etimden parçalar koparıyor çiftleşemediği için ama çiğneme huyuna da yetişemediğimden de olabilir. Karar sizin.

Üst Alt