• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Forpus papağanı gönderim yapan bir yer var mı?

kuşmeraklısı38

Yeni Üye
Merhabalar arkadaşlar, ben Kayseri'de yaşıyorum. Buradaki bulabildiğim tüm petshoplara sormuş olsam da maalesef forpus bulamadım. Ben yavru ve tek bir tane arıyorum. Acaba güvenilir ve her ile gönderim yapan tanıdık bir petshop veya kuşçu var mı önerebileceğiniz? Ayrıca küçük boyutlu ve bakımı çok zor olmayacak başka önerebileceğiniz kuş varsa önerebilirsiniz. Ben bu zamana kadar muhabbet, cennet, sultan ve hint ispinozuna baktım. Yardım eden herkese teşekkür ederim.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar arkadaşlar, ben Kayseri'de yaşıyorum. Buradaki bulabildiğim tüm petshoplara sormuş olsam da maalesef forpus bulamadım. Ben yavru ve tek bir tane arıyorum. Acaba güvenilir ve her ile gönderim yapan tanıdık bir petshop veya kuşçu var mı önerebileceğiniz? Ayrıca küçük boyutlu ve bakımı çok zor olmayacak başka önerebileceğiniz kuş varsa önerebilirsiniz. Ben bu zamana kadar muhabbet, cennet, sultan ve hint ispinozuna baktım. Yardım eden herkese teşekkür ederim.
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz 😊
Ankarada oldukça fazla bulunur, gönderim yapılır
Dm den size yazıyorum görüşün tavsiye ederim

AntStar

Yeni Üye
İzmir de çok fazla bulabilirsiniz. Bende oradan aldım

Üst Alt