• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Fazla idrar &Tüy yolma

ezgi99

Müdavim
Evet ablacığım doğru diyorsun biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdiri ilahi 🤲🏻amin İnşallah ablam
Abla kökü çektim elimel kontrol ettim başka yoktu rifi de sürdüm formix de içti ama göğüs kısmındaki ette hafif kızarıklık var gibi o açık kalan yerlere fucidin sürsem iyi gelir mi

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla kökü çektim elimel kontrol ettim başka yoktu rifi de sürdüm formix de içti ama göğüs kısmındaki ette hafif kızarıklık var gibi o açık kalan yerlere fucidin sürsem iyi gelir mi
Emeğine yüreğine sağlık ablacığım Fotoğraf paylaşır mısın

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

ezgi99

Müdavim
Tm olsun deride yara yok Dr animal yada crystalin sprey varsa bir fıs sıkabilirsin ilaç sürme tedirgin olur
Demet abla birşey sorcam ben pazartesi yolcuyum kusumuda benle goturcem 20 gün falan kalcaz suanki kendi kafesinden küçük bir kafese gecicek kafesi valiz falan tek başıma goturemiycem gotursemde kırılma ihtimali yüksek yani otobüste valiz falan koysalar üstüne kırılır iadereten annemlerdeki kafese koycam onu sorun olmaz demi yani stres yapıp daha fazla tüy yolumu yapmaz demi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Demet abla birşey sorcam ben pazartesi yolcuyum kusumuda benle goturcem 20 gün falan kalcaz suanki kendi kafesinden küçük bir kafese gecicek kafesi valiz falan tek başıma goturemiycem gotursemde kırılma ihtimali yüksek yani otobüste valiz falan koysalar üstüne kırılır iadereten annemlerdeki kafese koycam onu sorun olmaz demi yani stres yapıp daha fazla tüy yolumu yapmaz demi
Kafesi bozup yatay bir kutu içine koyabilirsin ablacığım otobüste rahat gider yok bozamam dersen de muavine söylersin farklı bir bölmeye koyar, diğer kafes çok küçük değilse sorun olmaz

ezgi99

Müdavim
Kafesi bozup yatay bir kutu içine koyabilirsin ablacığım otobüste rahat gider yok bozamam dersen de muavine söylersin farklı bir bölmeye koyar, diğer kafes çok küçük değilse sorun olmaz
Öteki kafes küçük abla ya çok büyük değil yani kafesi bozamam abla ya bozsamda geri eskisi gibi yapamam ama alta koysam bile çok dikkat edeceklerini sanmıyorum çünkü otogarlarda durup yolcu alcak unutup üstüne bişi koyabilirler yada hirpalana bilir kafes😐 öteki kafeste bu abla ,stres yapmasını istemem

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Öteki kafes küçük abla ya çok büyük değil yani kafesi bozamam abla ya bozsamda geri eskisi gibi yapamam ama alta koysam bile çok dikkat edeceklerini sanmıyorum çünkü otogarlarda durup yolcu alcak unutup üstüne bişi koyabilirler yada hirpalana bilir kafes😐 öteki kafeste bu abla ,stres yapmasını istemem
Firmayı ara ablacığım, kafesi koyacakları bir yer var mı sor, yok derlerse bu kafeste olur

ezgi99

Müdavim
Firmayı ara ablacığım, kafesi koyacakları bir yer var mı sor, yok derlerse bu kafeste olur
Sanmıyorum ama sorarım abla eğer yoksa zaten kafeste çok tutmayı düşünmüyorum gün içinde dışarı çıkartırım çoğunlukla bi gece yatarken birde arada bir gün içinde kafeste dursa idaretten yeterli olur diye düşünüyorum

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

ezgi99

Müdavim
Ablacığım orda 2/3 tane daha var çekme diğerleri iyce kapansın sonra çekersin bu arada iyce kurur
Fucidin sürme sadece Rif sür
Orda kalın tüy var abla ondan başka yok galiba göremedim o zaman eski kökler iyilessin sonra çekerim tekrar rif sürerim fucidin krem sürmüyorum zaten abla sabah akşam rif sıkıyorum 2 3 damla

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Orda kalın tüy var abla ondan başka yok galiba göremedim o zaman eski kökler iyilessin sonra çekerim tekrar rif sürerim fucidin krem sürmüyorum zaten abla sabah akşam rif sıkıyorum 2 3 damla
Rifi sıkma ablacığım, kulak pamuğu ile tampon yap ki kök içlerine gitsin

Üst Alt