• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Evimizin Neşe Kaynakları

Soner

Aktif Üye
Arkadaşlar uzun süredir işlerimin yogunlugundan dolayı aranızda pek bulunamadım pek fazla paylaşımda yapamadım bu sürecte kuş sayılarım 1 iken 3 derken 4 oldu bu canlardan nasıl ayrı yaşanır ki bir maşallahınızı alırız 😀 buarada sarı olan fıstık biliyorsunuz az cok zaten onun yanında ki mavi olan erkek tanrı misafiri sürekli iki erkek birbirine kur yapma marifetlerini gösteriyor bizde keyifle izliyoruz 😀 kafesteki çiftiminde yavrularını görmek icin bekliyoruz bakalım

Selin

Paylaşımcı
Arkadaşlar uzun süredir işlerimin yogunlugundan dolayı aranızda pek bulunamadım pek fazla paylaşımda yapamadım bu sürecte kuş sayılarım 1 iken 3 derken 4 oldu bu canlardan nasıl ayrı yaşanır ki bir maşallahınızı alırız 😀 buarada sarı olan fıstık biliyorsunuz az cok zaten onun yanında ki mavi olan erkek tanrı misafiri sürekli iki erkek birbirine kur yapma marifetlerini gösteriyor bizde keyifle izliyoruz 😀 kafesteki çiftiminde yavrularını görmek icin bekliyoruz bakalım
Maşallah çok güzeller 🧿😊 sağlıkla büyüsünler inşallah 🤗 biz de sizin gibi yavruları bekliyoruz o zaman 😊

Bahar Y.

Müdavim
Dördüde apayrı güzel, tüylerince ömürleri olsun, çiftinizden çok güzel yavrular gelecek gibi hissettim, sağlıkla yaşasınlar inşallah 🤗