• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Evimizin yeni misafiri

krtmehmet

Yeni Üye
Merhaba canlar bugün Eminönü'nde gezerken bu kuşu gördüm onu oradan çekip kurtarmak istedim kanatlarında yapışkan bir madde var. O halde bırakmak gelmedi içimden aldım. Sağlıklı gözüküyor yaklaşık 9-10 aylık bir erkek. Yalnız bu yapışkanlardan bir an önce kurtarmak istiyorum. Yardım ederseniz sevinirim. 1 hafta karantina da tutacağım. Probiyotikli su koydum. Sakin yer yerde duruyor yapmam gereken başka bir şey var mı ?

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba kötü ortamdan kaynaklı dışkılar yapışmış sanki. Pamuğu ılık suyla ıslatın yavaş yavaş silmeye çalışın. Olduğu kadar yapın. Çıkmazsa zaten tüy döneminde hepsi birden olmasa bile zamanla o tüyleri atacaktır. Önemli olan sağlığı sıhhati ki maşallah iyi görünüyor. Duyarlılığınızdan ötürü teşekkür ederim 🌸

Son düzenleme:

krtmehmet

Yeni Üye
Merhaba kötü ortamdan kaynaklı dışkılar yapışmış sanki. Pamuğu ılık suyla ıslatın yavaş yavaş silmeye çalışın. Olduğu kadar yapın. Çıkmazsa zaten tüy döneminde hepsi birden olmasa bir zamanla o tüyleri atacaktır. Önemli olan sağlığı sıhhati ki maşallah iyi görünüyor. Duyarlılığınızdan ötürü teşekkür ederim 🌸
Rica ederim denedim ama çıkmadı bıraktım bende

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Rica ederim denedim ama çıkmadı bıraktım bende
Merhaba emeğinize yüreğinize sağlık iyi ki almışsınız🤗🤲 yapışkan mı baktınız mı?
Yapışkansa tatlı badem yağı sürebilirsiniz

Paşa01

Aktif Üye
Bende aynı şeyi düşündüm imkan olsa keşke zor durumda olan kuş bulursam alıyorum. Evde 3 erkek 1 dişi var 🤭
Ayyyy çok üzüldüm yavrularım kuzularım meleklerim hiç kıyamıyorum hiç dayanamıyorum görünce. İnş hepsi çok güzel yerlere gider güzel yuvaları olur. Bendede 2 tane dişi sultan var resmen onlar beni yönetiyor. Hergün kafes temizlerim bir tane tüneklerine dinlenme yataklarına dışkı yapsınlar hemen silerim temizlerim yemlerini hergün değiştirrim suları günlük değişttirim vebali var. Onların seçme şansı yok biz ne verirsek. Allah razı olsun sizden