• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Eşlerde kavga

Oktay

Aktif Üye
Hastalık Belirtileri
Kavga
Merhaba eş kuşlarim var resimde olanlar 1 aya yakındır hastaydı şimdi dışkısıda düzeldi ama erkek yanına gidince sert şekilde vuruyo istemiyo yanına hastalıktan dolayı mı yapar yoksa tam düzelmediği için mi 1 ay ayrı kafeste durdular bugün dışkısı normale döndü yanına attım biraz dursalar birbirine zarar vercekler bunlari napim eş değişimi mi yapayim yoksa 1 ay daha mı ayırayim daha önce kavgalari yoktu ne yaptıysam olmadi çok ayırma denedim sizin öneriniz

Oktay

Aktif Üye
Anladim tşkler bakalım yorumlara yazarlar ona göre hareket edeyim

Oktay

Aktif Üye
Millet forumda coşmuş sorulara cevap havada uçmuş bize yazan yok neyse forumdan ayrılalım

Eylül

Yasaklı
Millet forumda coşmuş sorulara cevap havada uçmuş bize yazan yok neyse forumdan ayrılalım
Merhaba şuan işinde tecrübeli olanlar (@Sehmus BAKIR @Ronay Ayk) aktif değil diye biliyorum. Biz sizi yanlış yönlendirmek istemiyoruz.

Oktay

Aktif Üye
sorun yok ben onlari gördüm yorum yazmışlar ondan dolayi yazdım sorun yok forum dolu başka yere üye oluruz

Eylül

Yasaklı
Peki neden beklemiyorsunuz herhangi bir acele gerektirecek durum varsa elimden geleni yaparım

Oktay

Aktif Üye
ayrımcılık olmasinda sorun değil bekleriz yinede tşkler sağolun

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba bu aralar yoğunluğumuz var kusura bakmayın.konuya dönersek kuşlar hastalıktan çıktılar iyice kizissinlar toparlasinlar olur bence👍 şöyle 1 aya gerek yok sadece 1 hafta kuşları ayırın kafesleri birleştirin yuvalık erkeğin kafeste takılı olsun ki hakimiyet sağlasın.. sularına vitamin ve kalamar kemigi, kum veriniz.kafesler biraz yüksekte olsun.istediginiz zaman soru sorabilirsiniz 😊 bizimle kalın iyi forumlar dilerim 🙏

Oktay

Aktif Üye
Merhaba bu aralar yoğunluğumuz var kusura bakmayın.konuya dönersek kuşlar hastalıktan çıktılar iyice kizissinlar toparlasinlar olur bence👍 şöyle 1 aya gerek yok sadece 1 hafta kuşları ayırın kafesleri birleştirin yuvalık erkeğin kafeste takılı olsun ki hakimiyet sağlasın.. sularına vitamin ve kalamar kemigi, kum veriniz.kafesler biraz yüksekte olsun.istediginiz zaman soru sorabilirsiniz 😊 bizimle kalın iyi forumlar dilerim 🙏
kuşlari yüksekte tutmadim daha önce 2 ağız yavru aldım erkek kızgın zaten dişide kızışıyor ama bende hastalıktan çıktığı için tam toparlanamadiği için erkek çok istediği için kavga oluyor ve erkek ayırmada tüye girdi yuvalai böyle tavana asamam bunu😂😂😂 ben anladim soruyu tamamen bunlar düzelene kadar kızışana kadar ayrı durmalari mantikli gibi

Oktay

Aktif Üye
Ayrıca kalamar gaga taşi kum hepsi mevcut resimde göründüğü gibi

Oktay

Aktif Üye
O zaman sadece sabır diliyorum 😊👍
Selam benim bi evcil dişim vardı dişiyi ayırdım benim evcil dişiyi yanına attim ilk izlenimi söyleyim ayak atma öpüşme birbirlerini takip etme yanlız arada didişiyolar 1 2 aya oturur mu bu takım 2 saatte yaptıklari bu bide 2 si deneyimsiz erkek zorlandı ama çıkamadi ayağı üstünde bekledi ilk izlenim tutumu diyebiliriz

Oktay

Aktif Üye
Dişi kuyruk kaldırıp tünekte dönüyo pozisyon beğenmiyor gibi😂😂😂

Oktay

Aktif Üye
Bana iyi geldi izlenimi
Pat diye olmaz bu ama ilk izlenim olumlu geldi bana 1 2 haftaya sanırım çiftleşme olur 7 8 defa ayak atıp deneme oldu uzaktan izlenimim bu tani tabi tecrübeli arkadaşlara danışmak istedim boşa zaman kaybetmemek için çünkü eşi var kavgadan dolayı böyle bişe yaptım oda tuttu gibi geldi

Üst Alt