• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Eş Tutma

Omerft18

Paylaşımcı
Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz üzere Pastel ve Pikachu eş kuşlarım. Birbirlerini sürekli kaşıyıp Pikachu Pastele kusuyor. Araları çok iyi. Ama Pikachu kur yapıp Pastele yanaşınca Pastel Pikachuyu uzaklaştırmaya çalışıyor. Ne yapmak gerek. Ayırmayı daha önce denedim ama sonuç alamadım. Çok iyi anlaşıyorlar ama çiftleşme olmuyor.

Limonveleyla

Aktif Üye
Dişi kuşun kızışma zamanına kadar ayır kızısinca erkeğe kızıştırici ver ben denedim başarılı oldu 🙃

Omerft18

Paylaşımcı
Dişi kuşun kızışma zamanına kadar ayır kızısinca erkeğe kızıştırici ver ben denedim başarılı oldu 🙃
Bunları denedim zaten :) . Dişi kuşun ceresi kahverengiyken de yine aynı şeyler yaşandı. Sanırım biraz da onların tercihi bu iş. Olmayınca olmuyor..

EnesGenç

Eski Forumcu
Kuskariniz ne kadarlık hiç yavru alidinmi

Esraömer

Paylaşımcı
Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz üzere Pastel ve Pikachu eş kuşlarım. Birbirlerini sürekli kaşıyıp Pikachu Pastele kusuyor. Araları çok iyi. Ama Pikachu kur yapıp Pastele yanaşınca Pastel Pikachuyu uzaklaştırmaya çalışıyor. Ne yapmak gerek. Ayırmayı daha önce denedim ama sonuç alamadım. Çok iyi anlaşıyorlar ama çiftleşme olmuyor.
E vitamini buğday çimlendirme felan yapıyormuşsunuz Benm çiftimde aynıydı hatta bizimkiler anlaşmıyorduda bu forumdaki arkadaşlar buğday çimlendirip ver anlaşmayan kuş bile anlaşır dedirler haklı çıktılar 😂 anlaşmıyorlar hala ama çiftleşiyorlar

Omerft18

Paylaşımcı
E vitamini buğday çimlendirme felan yapıyormuşsunuz Benm çiftimde aynıydı hatta bizimkiler anlaşmıyorduda bu forumdaki arkadaşlar buğday çimlendirip ver anlaşmayan kuş bile anlaşır dedirler haklı çıktılar 😂 anlaşmıyorlar hala ama çiftleşiyorlar
Deneyeceğim en kısa zamanda teşekkür ederim 😅

Esraömer

Paylaşımcı
Deneyeceğim en kısa zamanda teşekkür ederim 😅
Pişman olmazsınız 10 günde bir verirseniz iyi olur dişiyi anneliğe rahat hazırlıyor sakinleştiriyor kuşlar içinde çok faydalı vitamin değeri çok yükseliyor çimlendirince