• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Eş tutar mı

burakdalbudak

Paylaşımcı
Merhaba,

2 hafta önce çift muhabbet kuşu sahiplendim. Önceden kafesleri küçüktü dün büyük bir kafes almak istedim rahat etsinler diye zaten dışarı çıkardığımda heryere çarpıyorlar. Dışarı çıkarmak yerine büyük nir kafes daha mantıklı geldi. Asıl sorum bunlar eş tutar mı? İzliyorum arada sırada erkek bayağı bir kur yapmakta öpüşüyorlar yem veriyorlar birbirlerine sonra dişi gaga atıyor erkek kaçıyor bir anda anlamadım. Ne yapmam lazım kafes düzenini değiştirmem lazım mı yardımcı olursanız sevinirim. 😊

Birde kaç aylık veya yaşında mı cinsiyle birlikte söyleyebilirseniz çok sevinirim😊

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhaba,

2 hafta önce çift muhabbet kuşu sahiplendim. Önceden kafesleri küçüktü dün büyük bir kafes almak istedim rahat etsinler diye zaten dışarı çıkardığımda heryere çarpıyorlar. Dışarı çıkarmak yerine büyük nir kafes daha mantıklı geldi. Asıl sorum bunlar eş tutar mı? İzliyorum arada sırada erkek bayağı bir kur yapmakta öpüşüyorlar yem veriyorlar birbirlerine sonra dişi gaga atıyor erkek kaçıyor bir anda anlamadım. Ne yapmam lazım kafes düzenini değiştirmem lazım mı yardımcı olursanız sevinirim. 😊

Birde kaç aylık veya yaşında mı cinsiyle birlikte söyleyebilirseniz çok sevinirim😊
Kafes değişirken yanlış yapmıssın erkeği bir süre yeni kafeste yuvalık la bekletmen lazımdı sonra dişiyi atman lazımdı hayırlısı zamana bırak alışırlar mama ver sürekli kızgınlaşsın :)

burakdalbudak

Paylaşımcı
İsterseniz şimdi yaparım onu tek kafes boş şekilde duruyor.

burakdalbudak

Paylaşımcı
Birde mama daha önce hiç vermedim. Kendim mi yapacağım yoksa alacak mıyım. Kendim yapacaksam eğer tarifini biliyor musunuz?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşlar güzel sağlıklı ve kafes de üretime elverişli bence biraz sabırla olacak inşallah iyi forumlar dilerim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Birde mama daha önce hiç vermedim. Kendim mi yapacağım yoksa alacak mıyım. Kendim yapacaksam eğer tarifini biliyor musunuz?
Forumda çok mama tarifi var okuyunuz hazır alırsanız whitte molen veya ouik öneririm 👍

burakdalbudak

Paylaşımcı
Yaşları ve cinsi için farklı bir yerde mi konu açacağım yoksa anlıyor musunuz 😅

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Kuşlar yerli kuşlar erkek kuş yaş olarak 3 yaştan büyük dişi ise 1 yaştan küçük gibi görünüyor. sağlıklı kuşlar inşaallah güzel yavrular alırsınız

burakdalbudak

Paylaşımcı
Mamayı biraz bekletmek zorunda kalacağım. Parasal anlamda az bir sıkıntım var pahalı almak istiyorum en azından hoşlarına gitsin yarayışlı olsun. Tünek içinde aynı durum aklımda o yinede uyardığınız için teşekkürler 😊

Üst Alt