• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Eş tutar mı?

Tarık

Aktif Üye
Eşleşmelerine bi engel olur mu değiştirmem kuşum başka kuşu sevdiği için yarın onu alabilirim tekrardan eğer olursa
İkisinden hangisini sevdiğini düşünüyorsanız geç olmadan onu alın sonra hiç değişiklik yapmayın tabi hastalık benzeri farklı durumlar olmadığı sürece

Melike Nur

Aktif Üye
Kızım önceki yeşili sevmişti ama önceki yeşil yanına yaklaştırmıyordu bu yeni kuş da kızıma geliyo kızım bundan kaçıyo zamanla alışırsa eğer bunun tüyleri daha sağlıklı bu kalsın ama kuşum sevdiği için yeşili geri alırım benim için hiç sorun yok

Tarık

Aktif Üye
Kızım önceki yeşili sevmişti ama önceki yeşil yanına yaklaştırmıyordu bu yeni kuş da kızıma geliyo kızım bundan kaçıyo zamanla alışırsa eğer bunun tüyleri daha sağlıklı bu kalsın ama kuşum sevdiği için yeşili geri alırım benim için hiç sorun yok
Hemen değiştirmeseniz daha iyi olurmuş :(

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Maşaallah bu ne hız hızınıza yetişmek ne mümkün 😀 itiraf ediyorum iki damat adayı da kızınıza göre genç kuşlar ve alımlı değiller. Şayet duracaksa bu dursun daha değiştirmeyin kuşunuzu strese sokarsıniz

Melike Nur

Aktif Üye
Maşaallah bu ne hız hızınıza yetişmek ne mümkün 😀 itiraf ediyorum iki damat adayı da kızınıza göre genç kuşlar ve alımlı değiller. Şayet duracaksa bu dursun daha değiştirmeyin kuşunuzu strese sokarsıniz
Kuşumu ben 7-8 aylık diye tahmin ederken bana yavru diye veren kuşcu 1 buçuk yaşında dedi şok oldum. Bu kuşa ise 11 aylık dedi ama bilemiyorum tabiki. Ne kadar süre sonra kuşumun yaşına uygun olur?

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Kuşumu ben 7-8 aylık diye tahmin ederken bana yavru diye veren kuşcu 1 buçuk yaşında dedi şok oldum. Bu kuşa ise 11 aylık dedi ama bilemiyorum tabiki. Ne kadar süre sonra kuşumun yaşına uygun olur?
Hayır şimdide uygun ciftlesecek zamanda ama dişiniz daha alımlı daha damızlık imm nasıl anlayabilirim ki daha heybetli daha anaç. Yumurta maması yapın erkek kuşunuzda gelişsin biraz

Melike Nur

Aktif Üye
Şimdi yapacağım teşekkür ederim ama erkek o kadar yabani ki galiba geldiğinden beri yem yemedi kızımda ondan çok korkuyo beni görünce kafesten çıkmak istiyo kafesten çıkarmalı mıyım ne sıklıkla çıkarmalıyım ya da ve bu korkuları geçer mi her ikisinin de

Tarık

Aktif Üye
Şimdi yapacağım teşekkür ederim ama erkek o kadar yabani ki galiba geldiğinden beri yem yemedi kızımda ondan çok korkuyo beni görünce kafesten çıkmak istiyo kafesten çıkarmalı mıyım ne sıklıkla çıkarmalıyım ya da ve bu korkuları geçer mi her ikisinin de
İlk geldiğinde yem yememesi normal biraz alışmalı en geç 2 aya birbirlerine alışacaklarını düşünüyorum.

Melike Nur

Aktif Üye
Kanadında bi sorun var mı dünden beri sağ tarafı kalkık duruyor yoksa zayıflıktan olabilir mi ve burnunun rengi normal mi erkek mi

Melike Nur

Aktif Üye
Kuş erkek ama tüye giriyor. Ya da tüyden çıkmak üzere tam anlayamadım. B vitamini içeren multivitamin ya da b vitamini verebilirsiniz. Mama yapın. Yulaf ve yeşillik verin az az.
Şuan ona ayrı bi kafes almaya gidiyorum hiç yem yemedi biraz ayrı tutayım dediğiniz gibi ona ayrı ilgi göstereceğim sonra birleştireyim

Melike Nur

Aktif Üye
Merak etmeyin yeni gelen kuşlarda olur. Benim oğlana son grtirdigim dişi iki gün yem yemedi su icmedi hareket etmedi. Şimdi mama kafes yanında mama karıştırırken üstüme atlamaya çalışıyor biraz süre verin siz görmediğinizde yiyordur. Tüyde olduğu için halsizlikte normal
Aslında pek halsiz değil kuşumun peşinden çok koşuyo ama kuşum ısırıyo korkutuyo istemiyo gibi

Üst Alt