Münzevi
Aktif Üye
Öncelikle ilginiz ve bilgilendirmeniz için çok ama çok teşekkür ediyorum.Haftada iki sebze salatası kalamar kemiği ve gaga taşı mutlaka verin, kendi hallerinde kalsınlar yumurta dursun, 3.gelince alıp atın, anne de kırabilir yuvada bilginiz olsun, o zaman hemen atın
Aklınıza takılan soru olursa memnuniyetle cevaplarım, hiç endişe etmeyin
Tanıtım - Kuşlarımız için Sebze salatası tarifi
Merhaba arkadaşlar 😊 Bugün sizlere çok merak edilen, Kuşlarımız için haftada 1 yapılması gereken, Kuluçkada olan canlarımız için haftada 1-2, Bebekli, yavrulu çiftlerimiz için haftada 2-3 defa verilmesi gereken sebze salatamızı paylaşıyorum Gerekli malzemeler : Brokoli Karnabahar Kırmızı...kafeskuslari.com
3 kafesimde de kalamar, mineral taşları ve grit kumları mevcut. Versele Laga'nın normal ve meyveli maması da elimde ayriyeten Mamaist'in sanırım 28 tahıl unluydu o maması da mevcut.
Sarı-mavi takım (yumurtalı olan) henüz yeni geldikleri için direkt kuluçkaya geçmeyeceklerini düşünüyorum. Bu çiftin gelir gelmez yuvalığa alışıp yumurta yapması normal mi yoksa fazla anaç mı bilmiyorum. Ancak bu çifte kızıştırıcılı mama vermeyi düşünüyorum bu süreçte kuluçkadan soğumasınlar diye. Diğer çiftin ise dişisi kızışkın olsa da çok tüye girmiş durumda. O çifte de normal mama ve BT Amin Forte takviyesi yapayım diyorum.