• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

EŞ DURUMU VARMI

Bekir ay

Aktif Üye
Hastalık Belirtileri
Yok şükür
Öncelikle selamünaleyküm

Bi cokkez burdan dişi için erkekmi dişimi diye sordum Allah razıolsun cevaplayanlardan

Dişi 3 erkek öldürdü döverek sonunda kuşcuya götürmek zorunda kaldım Eş sectini düşünüyorum 2 erkek arasına bıraktım diğerini gagalayarak uzaklaştırdı videoda ve fotoğrafta görünen erkeği secti yuvalık küçüktü büyük yuvalık ve folluk aldım tünek sıkıntısı vardı kısaltmak zorunda kaldım geldiğinde erkekle arasında kusmalar mevcuttu fakat takip ettiğimde bugün özellikle kafasını gercektiğini gördüm sizce Eş lermi ?Ekli dosyayı görüntüle 37451

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Kıdemli Üye
Üretici
3 erkek mi öldürdü :oops: Var böyle vahşi kuşlar yapacak bir şey yok.. Yalnız bu albinolar değil dişilerin geneli klasik yeşil ve klasik maviyi çok seviyorlar o yüzden her üreticinin üretimhanesinde klasik her zaman olur. Bu arada dişi çok güzelmiş maşallah. Filmlerdeki güzel ama kötü kadınlar gibi :D Kusma kaşıma vs varsa tamamdır gerisi sabır.

Bekir ay

Aktif Üye
3 erkek mi öldürdü :oops: Var böyle vahşi kuşlar yapacak bir şey yok.. Yalnız bu albinolar değil dişilerin geneli klasik yeşil ve klasik maviyi çok seviyorlar o yüzden her üreticinin üretimhanesinde klasik her zaman olur. Bu arada dişi çok güzelmiş maşallah. Filmlerdeki güzel ama kötü kadınlar gibi :D Kusma kaşıma vs varsa tamamdır gerisi sabır.
Video yüklicem ustada cok gec yükleniyor ?

Emine Ş.

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Kusma vs varsa sorun olmaz diye düşünüyorum ama 3 erkek öldürmüş yine de gözünüz üstünde olsun.

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki bir yırtıcı kuş türü. 😁

Bekir ay

Aktif Üye
Öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki bir yırtıcı kuş türü. 😁
Videolar hızlı yüklense sizde hak vereceksiniz eminim sıpa cok sıkıntılı piskpat gibi erkek hor hor hotluyor banamısın demiyor ötme falan tepki sıfır kuşcuya götürdüm arkadaş birsürü kuş ötsene ötme yok erkeklerin içine attım yarısını kovaladı

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Valla forumda daha önce rastlamadığım enteresan bir konu ile karşı karşıyayız. :)

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Kıdemli Üye
Üretici
Yakindan video cektiginiz icin tam rahat olamamislar sanki. Ama sürtüşme de yok. Eger eş olursalar bol bol klasik yesil yavrulariniz olur :)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Daha önce he

Daha önce hesabım vardı burda giremez oldum cokkez de soru sordum dişimi falan öldürdüğü erkeklerle ilgi felan
Kuşların biraz zamana ihtiyacı var bence sabır. Daha önceki nickiniz neydi?

Üst Alt