Burçak A. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 6,371 Tepkime puanı 4,243 Puanları 113 1 Ara 2024 #21 Yara enfeksiyon kapmamalı evet, alabilirsiniz rifi iyi olur alamazsanız terramycin kullanabilirsiniz
M Meryem demir Paylaşımcı Katılım 16 Kas 2023 Mesajlar 205 Tepkime puanı 29 Puanları 28 1 Ara 2024 #22 Burçak A.' Alıntı: Yara enfeksiyon kapmamalı evet, alabilirsiniz rifi iyi olur alamazsanız terramycin kullanabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Kapmış mı
Burçak A.' Alıntı: Yara enfeksiyon kapmamalı evet, alabilirsiniz rifi iyi olur alamazsanız terramycin kullanabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Kapmış mı
Burçak A. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 6,371 Tepkime puanı 4,243 Puanları 113 1 Ara 2024 #23 Meryem demir' Alıntı: Kapmış mı Genişletmek için tıkla ... Hayır, herhangi bir enfeksiyon gözükmüyor fotoğrafta
Meryem demir' Alıntı: Kapmış mı Genişletmek için tıkla ... Hayır, herhangi bir enfeksiyon gözükmüyor fotoğrafta
M Meryem demir Paylaşımcı Katılım 16 Kas 2023 Mesajlar 205 Tepkime puanı 29 Puanları 28 1 Ara 2024 #24 Burçak A.' Alıntı: Hayır, herhangi bir enfeksiyon gözükmüyor fotoğrafta Genişletmek için tıkla ... Ayy rahatladım çok teşekkür ediyorum
Burçak A.' Alıntı: Hayır, herhangi bir enfeksiyon gözükmüyor fotoğrafta Genişletmek için tıkla ... Ayy rahatladım çok teşekkür ediyorum
Burçak A. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 6,371 Tepkime puanı 4,243 Puanları 113 1 Ara 2024 #25 Meryem demir' Alıntı: Ayy rahatladım çok teşekkür ediyorum Genişletmek için tıkla ... Rica ederim terramycin mutlaka kullanın
Meryem demir' Alıntı: Ayy rahatladım çok teşekkür ediyorum Genişletmek için tıkla ... Rica ederim terramycin mutlaka kullanın
M Meryem demir Paylaşımcı Katılım 16 Kas 2023 Mesajlar 205 Tepkime puanı 29 Puanları 28 2 Ara 2024 #26 Burçak A.' Alıntı: Rica ederim terramycin mutlaka kullanın Genişletmek için tıkla ... Rifi şu an temin edebilirim terramycin ne alayım yoksa rif mi ya ikisini de temin edebilirim ayrıca şu an yukarıda fotoğraf çektiğim ilacı kullanıyorum ilacı değiştirirsem bir sorun olur mu
Burçak A.' Alıntı: Rica ederim terramycin mutlaka kullanın Genişletmek için tıkla ... Rifi şu an temin edebilirim terramycin ne alayım yoksa rif mi ya ikisini de temin edebilirim ayrıca şu an yukarıda fotoğraf çektiğim ilacı kullanıyorum ilacı değiştirirsem bir sorun olur mu
Burçak A. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 6,371 Tepkime puanı 4,243 Puanları 113 2 Ara 2024 #27 Sadece rif kullanın ben rif gelene kadar alternatif olarak söyledim
M Meryem demir Paylaşımcı Katılım 16 Kas 2023 Mesajlar 205 Tepkime puanı 29 Puanları 28 2 Ara 2024 #28 Burçak A.' Alıntı: Sadece rif kullanın ben rif gelene kadar alternatif olarak söyledim Genişletmek için tıkla ... İlaç değiştirmemde bir sıkıntı olabilir mi
Burçak A.' Alıntı: Sadece rif kullanın ben rif gelene kadar alternatif olarak söyledim Genişletmek için tıkla ... İlaç değiştirmemde bir sıkıntı olabilir mi
Burçak A. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 6,371 Tepkime puanı 4,243 Puanları 113 2 Ara 2024 #29 Meryem demir' Alıntı: İlaç değiştirmemde bir sıkıntı olabilir mi Genişletmek için tıkla ... Hayır olmaz Sadece rifle devam edin lütfen
Meryem demir' Alıntı: İlaç değiştirmemde bir sıkıntı olabilir mi Genişletmek için tıkla ... Hayır olmaz Sadece rifle devam edin lütfen