• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Erkek kuşum hastami

Teco42

Yeni Üye
Kuşumun canlılığında herketliliğnde pek sorun kalmadı ama burun veya ciğeri neyse ordaki sorunu azalmadan devam ediyor..

Bahar Y.

Müdavim
İlacı 5 güne tamamladığınız hali mi bu, bir kere daha tekrarlanabilir bence, ilaç sonrası 3 gün probiyotik 3 gün vitamin kullanıldı mı

Teco42

Yeni Üye
İlacı 5 güne tamamladığınız hali mi bu, bir kere daha tekrarlanabilir bence, ilaç sonrası 3 gün probiyotik 3 gün vitamin kullanıldı mı
Evet aynen deiginiz gibi yaptmı.bugün veteriner açılmış biizm buraya orayada götürdüm neo teramiciyn de verdigimi söyledim.antibiyotik verelim dedi 5 gün verin dedi.birde antibyotik tedavisi deneyelim.kuş canlı halsiz değil şuan yiyor içiyor ötüyor konuşuyor keyfi var yani.inşallah antibiyotik iyi gelir.antibiyotikden sonra probiyotik vermelimiyim?

Teco42

Yeni Üye
probiyotik sıvı dışkı yaptırrımı ? ilaçlardan sonra probiyotik de verdim ama sulu yapmış gaga taşını filan batırmış dışkı.bu kuşu eşinden ayırdım ona başka bi eş attım bu hasta olduğu için.sizlere çok teşşekür ediyorum ilgi alakanız yardımız için gelişmelerden haber ederim inşallah.probiyotikde iyisi diye aldım röhnfrid mi antobacmi öyle bişeydi

Son düzenleme:

Bahar Y.

Müdavim
Allah allah ishal olması için bir neden bulamadım.buğday çimlemesi verdim onunda yapmaması lazım.
Şuan dışkı düzgünse olabilir öyle arada bir sıvı dışkı, rüzgarda kalmış olabilir, yediği bişey etki etmiş olabilir, antibiyotiğin etken maddesi ne verdi

Teco42

Yeni Üye
Şuan dışkı düzgünse olabilir öyle arada bir sıvı dışkı, rüzgarda kalmış olabilir, yediği bişey etki etmiş olabilir, antibiyotiğin etken maddesi ne verdi
Valla antibiyotik şırınga ile verdi 5mg yarım litre suya karıştırıp günlük taze olarak vereceğim antibiyotige yeni başladık bugün ve 5 gün sürecek.dolapda saklaamam gerektigini söyledi yaptigim suyla karışımın

Üst Alt