Evet aynen deiginiz gibi yaptmı.bugün veteriner açılmış biizm buraya orayada götürdüm neo teramiciyn de verdigimi söyledim.antibiyotik verelim dedi 5 gün verin dedi.birde antibyotik tedavisi deneyelim.kuş canlı halsiz değil şuan yiyor içiyor ötüyor konuşuyor keyfi var yani.inşallah antibiyotik iyi gelir.antibiyotikden sonra probiyotik vermelimiyim?
probiyotik sıvı dışkı yaptırrımı ? ilaçlardan sonra probiyotik de verdim ama sulu yapmış gaga taşını filan batırmış dışkı.bu kuşu eşinden ayırdım ona başka bi eş attım bu hasta olduğu için.sizlere çok teşşekür ediyorum ilgi alakanız yardımız için gelişmelerden haber ederim inşallah.probiyotikde iyisi diye aldım röhnfrid mi antobacmi öyle bişeydi
Şuan dışkı düzgünse olabilir öyle arada bir sıvı dışkı, rüzgarda kalmış olabilir, yediği bişey etki etmiş olabilir, antibiyotiğin etken maddesi ne verdi
Şuan dışkı düzgünse olabilir öyle arada bir sıvı dışkı, rüzgarda kalmış olabilir, yediği bişey etki etmiş olabilir, antibiyotiğin etken maddesi ne verdi
Valla antibiyotik şırınga ile verdi 5mg yarım litre suya karıştırıp günlük taze olarak vereceğim antibiyotige yeni başladık bugün ve 5 gün sürecek.dolapda saklaamam gerektigini söyledi yaptigim suyla karışımın