• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Entrobacın rengi mi değişti

FatihB.

Tutkulu
Valla tüm alışverişimi oradan yapıyorum. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. 100tl ye 50tl kod verdi @Grpet kullanılmadıysa kullanın derim.
Ben alışveriş yaptım kodu da kullandım umarım taze ve güzeldir ürünleri ilk defa kuş için İnternet üzerinden alışveriş yaptım normalde kendim gidip alıyorum 🙂 fakat bugun baya yer gezdim istediğim şeyleri bulamadım maalesef

Emre A.

Tutkulu
Ben alışveriş yaptım kodu da kullandım umarım taze ve güzeldir ürünleri ilk defa kuş için İnternet üzerinden alışveriş yaptım normalde kendim gidip alıyorum 🙂 fakat bugun baya yer gezdim istediğim şeyleri bulamadım maalesef
Hayırlı olsun güvenebilirsiniz. Sorun olacağını sanmam.

AlicanG

Paylaşımcı
Grpet'den entrobac probyotik geldi çok hafif sarımsı rengi var.Islak mendille döktüm orda baya sarı renk oluşuyor.Görsellerini altta paylaşacağım referans olsun diye.Gerwit-w ürünüde geldi ve tüm eksikleri böylece tamamlamış oldum.Grpet firmasına teşekkür

Nise

Yeni Üye
Bendede aynı problem var rengi kremsi kokusuda berbat şekilde ilaca benziyor

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Entrobac kötü kokar hem kaliteli hemde güzel kokan probiyotik istiyorsanız probac kullanın