• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Entrobac probiyotikin rengi ve kokusu

MelihL

Aktif Üye
@Şehmus BAKIR Az önce çektim abi bu fotoğrafı biraz karıştırdım çay kaşığıyla daha fazla var mı diye kontrol ettim altta gitti topaklar böyle küçük küçük topaklanmışlar çok büyük halde değildi şimdi,yani kağıtta görünecek kadar büyük değillerdi.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
@Şehmus BAKIR Az önce çektim abi bu fotoğrafı biraz karıştırdım çay kaşığıyla daha fazla var mı diye kontrol ettim altta gitti topaklar böyle küçük küçük topaklanmışlar çok büyük halde değildi şimdi,yani kağıtta görünecek kadar büyük değillerdi.
Biraz nefes alıyor iki hafta kullan haftada iki defa olacak şekilde ama kuşun dışkısını ve hareketlerini takip e al kardeşim

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Ürün bozulunca kuşlara zarar verir 😊 çok sararma ürünün hasta olduğunu anlatır turuncumsu renk ürünün kanser olduğunu topaklanma ürünün öldüğünü anlatır 👍 bu gözlem tozlarda belirtilerdir
Teşekkür ederim. O zaman probiyotik sarı renge dönüştüğünde kullanmamak gerekiyor anladığım kadarıyla ama entrobacta olan bu durum kafa karıştırıcı biraz. Önceden kullananlar suda sarı olduğunu söylüyor o zaman bu ürünün bozulduğu anlamına mı gelir yoksa içerik değiştiği için sarı olan renk beyaz mı olmuş?
Şu an Diazyme 256 kullanıyorum, bittikten sonra entrobac alacaktım ama kararsız kaldım alsam mı almasam mı diye.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Teşekkür ederim. O zaman probiyotik sarı renge dönüştüğünde kullanmamak gerekiyor anladığım kadarıyla ama entrobacta olan bu durum kafa karıştırıcı biraz. Önceden kullananlar suda sarı olduğunu söylüyor o zaman bu ürünün bozulduğu anlamına mı gelir yoksa içerik değiştiği için sarı olan renk beyaz mı olmuş?
Şu an Diazyme 256 kullanıyorum, bittikten sonra entrobac alacaktım ama kararsız kaldım alsam mı almasam mı diye.
Çok sarı olunca yani aynı miktarda veriyorsunuz ama eskisinden daha çok sarıyor ise ürünün giderek bozulduğunu anlarsınız.. şöyle soyliyim 25 Gr entrobac iki kuş için haftada iki defa verseniz yaklaşık 12 haftada tükenir.. böylece hiç bozulmadan tüketmiş olursunuz 😊 ürün hep aynı üretici firma içeriğini değiştirmez sadece tazeligine göre değişir şunu da deneyebilirsiniz mesela bir suluga verilen ölçüde koyun bir köşede Dursun gün gün kontrol edin rengi ve kokusu değişmeye başlar 👍

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Çok sarı olunca yani aynı miktarda veriyorsunuz ama eskisinden daha çok sarıyor ise ürünün giderek bozulduğunu anlarsınız.. şöyle soyliyim 25 Gr entrobac iki kuş için haftada iki defa verseniz yaklaşık 12 haftada tükenir.. böylece hiç bozulmadan tüketmiş olursunuz 😊 ürün hep aynı üretici firma içeriğini değiştirmez sadece tazeligine göre değişir şunu da deneyebilirsiniz mesela bir suluga verilen ölçüde koyun bir köşede Dursun gün gün kontrol edin rengi ve kokusu değişmeye başlar 👍
Sağ ol abi. Ben Diazyme almıştım kapalı 80 gr. Kuşu olan herkese dağıtmama rağmen yinede baya kaldı elimde.😅
Şimdi entrobac alacağım ama hala entrobac için en iyisi demek doğru mu yoksa başka bir probiyotik önerin var mı?

Ekli dosyayı görüntüle 18005

Birde topaklanmadan kasıt böyle mi acaba? Kuşlara vereyim diye bakmıştım böyle görünce kararsız kaldım vermedim.

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Sağ ol abi. Ben Diazyme almıştım kapalı 80 gr. Kuşu olan herkese dağıtmama rağmen yinede baya kaldı elimde.😅
Şimdi entrobac alacağım ama hala entrobac için en iyisi demek doğru mu yoksa başka bir probiyotik önerin var mı?

Ekli dosyayı görüntüle 18005

Birde topaklanmadan kasıt böyle mi acaba? Kuşlara vereyim diye bakmıştım böyle görünce kararsız kaldım vermedim.
bozulmuş gibi ve bence en iyisi entrobac

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
O zaman dökeyim. Kutusu kalsın lazım olur belki.😅

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
yazılanlardan şunu çıkardım suya atınca koyu sarı oluyorsa ürün taze değildir ki bana geldigi gün söylenenden de az koydugum halde baya sarı oldu

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Bu mantıkla bana geldiginde taze değil ve sonuc olarak bölünmüşe güvencim kalmadı ve açılmamış almaya özen göstercem

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Bende senin gibi anladım.Açılmamış en iyisi bencede ama çok pahalı ve altı ayda bitirmek zor, az kuşu olanlar için.

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
taze olmayan bir ürünü vermekten iyidir bence ya birkaç arkadaş birleşip almak lazım yada ne olursa olsun kapalı

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
taze olmayan bir ürünü vermekten iyidir bence ya birkaç arkadaş birleşip almak lazım yada ne olursa olsun kapalı
Bir kaç arkadaş birleşip almak mantıklı. Gruplaşalım.İstanbuldakiler el kaldırsın. 🤭