• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Entrobac probiyotikin rengi ve kokusu

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Anladıgım ürün ne kadar tazeyse o kadar daha az sarı oluyor veya ben yanlış anladım

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Evet bende ilk başta görünce biraz şüphe ettim skt'ni açıkçası ne kadar süre kullanmalıyım sizce
aldın kullanmaya başladıgın andan itibaren 6 ay sonra at skt ye bakma

Grpet

Müdavim
Üretici
aldın kullanmaya başladıgın andan itibaren 6 ay sonra at skt ye bakma
aslında bu doğruda değil ağzı iyi kapanırsa günes ısı nem v.b seyler olmazsa son tüketim tarihine kadar kullanılabilir
haftada 1 defa kullanılan üründe malesef o şartları sağlamiyor ama örnek veriyorum 100 gr bir ürün alırsanız 2 ye bölün birini kullanın diğerini acmadan saklayin bu skeılde bitene kadar kullanabilirsiniz

Bahar Y.

Müdavim
aslında bu doğruda değil ağzı iyi kapanırsa günes ısı nem v.b seyler olmazsa son tüketim tarihine kadar kullanılabilir
haftada 1 defa kullanılan üründe malesef o şartları sağlamiyor ama örnek veriyorum 100 gr bir ürün alırsanız 2 ye bölün birini kullanın diğerini acmadan saklayin bu skeılde bitene kadar kullanabilirsiniz
Peki dış görünüşünde, kokusunda sorun olmayan ürünleri 6 ay geçmiş olsa daha kullanmamızda sakınca var mı yok mu

MelihL

Aktif Üye
2 gün önce geldi daha şimdi kapağını açtım biraz topaklanmış gibi versem bir şey olur mu

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Arkadaşlar yeni ürün ve eski ürün arasında fark oluyor bu yüzden bölünmüş ürünleri alırken ne zaman açıldığını satıcıya sorun veya satıcı açıldığı zaman size haber versin zamanında alın 👍

Grpet

Müdavim
Üretici
Arkadaşlar yeni ürün ve eski ürün arasında fark oluyor bu yüzden bölünmüş ürünleri alırken ne zaman açıldığını satıcıya sorun veya satıcı açıldığı zaman size haber versin zamanında alın 👍
bizdeki ürünlerin nedeyse coğu günlük acılıyor 2 gün icinde acılan ürün satiliyor o yüzden beklemis ürün olmaz
ayrıca bazen ürün tedarik sıkıntılı oluyor bulamiyoruz bu zamanlar baska satıcılardan ürün aliyoruz tarihleri biraz daha yakın oluyor bu durumda ürünün rengi kokusu degismis olabiliyor

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
bizdeki ürünlerin nedeyse coğu günlük acılıyor 2 gün icinde acılan ürün satiliyor o yüzden beklemis ürün olmaz
ayrıca bazen ürün tedarik sıkıntılı oluyor bulamiyoruz bu zamanlar baska satıcılardan ürün aliyoruz tarihleri biraz daha yakın oluyor bu durumda ürünün rengi kokusu degismis olabiliyor
Açılan ürünlere açılış tarihi yazarsanizy sorun çözülür diye düşünüyorum 😊

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
İşlevini yaptıktan sonra sarı ya da renksiz, kokulu ya da kokusuz olması ne farkediyor acaba?

Bende Levent abi gibi sürekli okuyorum mesajları ve aklıma bu geldi. Bir zararı mı var ki bu kadar tartışılıyor? 👀

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
İşlevini yaptıktan sonra sarı ya da renksiz, kokulu ya da kokusuz olması ne farkediyor acaba?

Bende Levent abi gibi sürekli okuyorum mesajları ve aklıma bu geldi. Bir zararı mı var ki bu kadar tartışılıyor? 👀
Ürün bozulunca kuşlara zarar verir 😊 çok sararma ürünün hasta olduğunu anlatır turuncumsu renk ürünün kanser olduğunu topaklanma ürünün öldüğünü anlatır 👍 bu gözlem tozlarda belirtilerdir

Grpet

Müdavim
Üretici
Ürün bozulunca kuşlara zarar verir 😊 çok sararma ürünün hasta olduğunu anlatır turuncumsu renk ürünün kanser olduğunu topaklanma ürünün öldüğünü anlatır 👍 bu gözlem tozlarda belirtilerdir
evet katılıyorum entrobac gibi ürünler direkt hava alırsa kas katı kesilir bu durumlarda pek kullanmak uygun değildir
ama her topaklanan üründe bozuldugu anlamını tasımaz ürüne göre değişir
mesela nekton e + s topaklanmıs gibi gözukuyor ürünün kendi özeliği