asli55
Yeni Üye
Merhabalar. 9 tane sultan papaganim var . Kuslarimdan biri hastalandı halsizlik yem ve su icmeme. Kabarık ve dengede durma problemi vardi. ertesi gün veterinere goturmeme rağmen öldü. Aynı gün diğer yavrumda aynı şekilde rahatsızlandı. Hemen onu da götürdüm veteriner enfeksiyon dedi diğer kuşlardan ayirmami söyledi.veteriner kuşlar konusunda anladığım kadarıyla tam bilgili değil farklı birisini arayıp bu reçeteyi yazdı enfeksiyon olduğunu söyledi . İki serum verdi bı amoklovin antibiyotik verdi bir de şırınga da sarı renk vitamin ve bı karışım daha verdi söylediği aralıklarda uyguluyorum. Bugün ikinci günümüz hala halsiz ve ishali devam ediyor.ilk başta tamamen sulu idi sonra sümüksü hal aldı bugün ise dışkısı vücuduna yapışmıştı temizledim komple. Şuan beyazımsı yapiyor.hic birşey yemediği için şırınga ve ucu ile kursagina yem enjekte ediyorum .toz mamam var onu veriyorum. Size sorum tedaviyi ne kadar devam ettireyim ne kadar süre sürüyor bu hastalık bir de ne kadar aralıklarla yem yedireyim