• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Duvar Kemirme Sorunu.

TUĞBA16

Aktif Üye
Merhabalar hayırlı akşamlar herkese🌸
Dişi kuşum duvar koşelerını kapı üstlerini kemiriyor gaha taşı mevcut ilk baslarda onu kemırıyordu ama onu bıraktı bu bi vitamin eksikliği olabilirmi yada gaga güclendirme
1 haftadır kuşlarım degişik huylar ediniyorlar 😅
Şaşırtıyorlar artık beni 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Benimkiler tavandaki straforu kemiriyordu, ben orayı bantlayarak çözüm bulmuştum. Sert, net bir ses tonuyla ama bağırıp korkutmadan hayır der ve oradan uzaklaştırırsanız zamanla unutacaktır

Mert.

Eski Forumcu
Bendede aynı sıkıntı var bende koli bandı deniyecem. Şuan kuşlarım kuluckada oyuzden deneyemedim ve. Annemde temizlik yapıyordu oyuzde dinlendirdigimde açamadım kuslari

TUĞBA16

Aktif Üye
duvar kenarlarını bıraktık kapı ustlerıne gectık 🤦🏻‍♀️😅 ilk vitamin eksikligimi var dıye düşünmedim degil uyarıyorum sonra arkamı dönüyorum yıne😅 bazen aralaşmıyor bantladım bakalım unutucakmı

Mert.

Eski Forumcu
Kemirmek vitaminden kaynaklı değil iç güdüsel kemiriyorlar muhabbet kuşları kemirgen kuşlar olduğu icin sanırım bir sorun olcagını sanmıyorum uzun süre kemirmesse iyi forumlar dilerim

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Kıdemli Üye
Üretici
Kafese kaliteli bir kalsiyum blok ya da kalamar kemiği takınız. Kızışmış dişiler bu davranışlarda bulunabiliyor çoğunlukla.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Arkadaşlara ek olarak ağaç oyuncak ve papağanlar için kemirme halatları alabilirsiniz ve ayrıca taş ve kum yemiyorsa nekton msa öneririm

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Orayı artık ezberlemis artık oradan ümidi kesmeli yoksa takılan hicbirsey umrumda olmaz dışarı çıkınca yine kemirir

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Bant çözümü vermiş arkadaşlar düz bı zemin olduğu için mantıklı yada oraya konmasını engelleyecek su yılbaşı püsküllerinden koy oraya yaklaşmaz bile

Son düzenleme:

TUĞBA16

Aktif Üye
Arkadaşlara ek olarak ağaç oyuncak ve papağanlar için kemirme halatları alabilirsiniz ve ayrıca taş ve kum yemiyorsa nekton msa öneririm
Taş ve kum bi ara saksının içine tesmen yatıyordu hocam yıyordu hatta bi ara karınca yakalama savaşı vardı tedirginde oldum sonra bıraktı
nekton Msa hakkında biraz bilgilendirebilirmisiniz hocam

Üst Alt