• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Duvar Kemirme Sorunu.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Taş ve kum bi ara saksının içine tesmen yatıyordu hocam yıyordu hatta bi ara karınca yakalama savaşı vardı tedirginde oldum sonra bıraktı
nekton Msa hakkında biraz bilgilendirebilirmisiniz hocam
Taş ve kum derken, kafese koyduğumuz gaga taşı ve gritli kuş kumunu kast etmişti Şehmus hoca 😇

TUĞBA16

Aktif Üye
Taş ve kum derken, kafese koyduğumuz gaga taşı ve gritli kuş kumunu kast etmişti Şehmus hoca 😇
Yok onu anladım hocamda saksıdakileride yiyor demek ıstedım 🤗 gaga taşı var bı ara gagalıyordu gaglamayı bıraktı ıkısıde duvarlara gecıs yaptılar grut kumu için siparişim bu gun felan gelır ınsallah sehmus hocadan❤

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Teyzemin kuşuda kapıları kemiriyordu.
Benimkilerde kitaplarımı kemiriyor. Güzellerim bütün kitaplarımda şaheserlerini bırakıyor. 😁

Bunun net bir çözümü var mı bilmiyorum ama olsa güzel olur. 😅

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Teyzemin kuşuda kapıları kemiriyordu.
Benimkilerde kitaplarımı kemiriyor. Güzellerim bütün kitaplarımda şaheserlerini bırakıyor. 😁

Bunun net bir çözümü var mı bilmiyorum ama olsa güzel olur. 😅
Huy artık oturduktan sonra pek bir çözümü yok sanırım :/ yavruyken engelleyebilirsek ne ala, sonrası sıkıntı :D

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Kıdemli Üye
Üretici
Bant bence yapmayın. Oraya alıştığı için gidecek ve tedbirsiz konmaya çalışacaktır. Konamadığında tökezleyip başına iş almasın durduk yere.

efe1903

Tutkulu
Merhabalar hayırlı akşamlar herkese🌸
Dişi kuşum duvar koşelerını kapı üstlerini kemiriyor gaha taşı mevcut ilk baslarda onu kemırıyordu ama onu bıraktı bu bi vitamin eksikliği olabilirmi yada gaga güclendirme
1 haftadır kuşlarım degişik huylar ediniyorlar 😅
Şaşırtıyorlar artık beni 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
benim duvarıda yiyorlar bizim kapıyı bile yediler :D https://i.hizliresim.com/gfhieue.jpg

TUĞBA16

Aktif Üye
Huy artık oturduktan sonra pek bir çözümü yok sanırım :/ yavruyken engelleyebilirsek ne ala, sonrası sıkıntı :D
İşte aynı sorun bızdede var kitap duvar kenarı kapı üstleri masa kenarı bu özellikle dişi yapıyor dişi yaptıgında erkek gorunce oda yapmaya basladı hergun elimde bezle geziyorum 😅

Üst Alt