• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Başsağlığı Doğada Bulduğum Saka Kuşu hastalandı

FusuY

Yeni Üye
2 gün önce ormanda bulduğum uçamayan yavru saka kuşu dün gayet iyiydi şırıngada mamayla besliyordum ancak bugün akşam hareket etmediğini ve tünekte duramadığını kafasını gömüp uyuduğunu gördüm,kuruma olabilir mi ne gibi şeyler yapabilirim? Ekli dosyayı görüntüle 91010

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Videosunu çekip streamble.com üzerinden atabilir misiniz bir de dışkı resmi görebilir miyiz ☺

FusuY

Yeni Üye
Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için ancak sabah kalktığımda ölü buldum. Belliydi aslında halinden dışkısıda sıvı kısmı turuncu gibiydi, belkide böcekle vs. beslemek gerekirdi.

Nisa K.

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için ancak sabah kalktığımda ölü buldum. Belliydi aslında halinden dışkısıda sıvı kısmı turuncu gibiydi, belkide böcekle vs. beslemek gerekirdi.
Başınız sağolsun, en azından evinize alarak son zamanlarında elinizden geleni yapmışsınız.

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Başınız Sağ Olsun 🙏

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Başınız sağ olsun 😔🤲

Üst Alt