• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dışkısını analiz eder misiniz

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Demet ablama katılıyorum sorun yok ☺ Bence günde 2 saat yeterli dışarıda olmasına ☺

Zu123

Paylaşımcı
Merhaba ablacım kusura bakma lütfen işlerim vardı🥰😊maşallah sıkıntı görünmüyor videoda, dışkılarda renk değişimi var, pankreas değil, takviye kaynaklı bir sıkıntı yok ve idrarı renksiz, çok güzel, Bulut bey tüyde😊🤲bu huzursuz edebilir, yakınlarda susam yedi mi?
Kömür, gaga taşı, ekstra bir şey, maydanoz yemiş o dışkıyı flu yapıyor🤲🥰korkma btAmin forte takviyesi 2 defa ver haftada
Bastığı yerlerden de soğuk alır, mümkünse yerde gezmesin😊
Ayy ablam teşekkür ederim moralim çok bozulmuştu
Abla kömür grit kumda var orda yediyse yemiştir susam konusundada emin olamam mutfağa gidiyor yerlerde tavukluk yapıyor götürüyoruz geri oraya kaçıyor bulmuştur belki ne kadar süpürsekse bir yerlerde kalmıştır belki bilemem maydonozda sapını veriyoruz kemirsin diye şimdi başında yemek yedirmeye uğraşıyorum yedikce bi düzeliyor gibi sonra gine aynı dün ishal olunca kafese koydum birde ısıtıcı açtım üstünüde örttüm yemlerini hep dökmüş kafesdede durmuyo yemek yemeye odaklanamıyor oyun oynuycam diye aç kalıyor oda korkutuyor

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ayy ablam teşekkür ederim moralim çok bozulmuştu
Abla kömür grit kumda var orda yediyse yemiştir susam konusundada emin olamam mutfağa gidiyor yerlerde tavukluk yapıyor götürüyoruz geri oraya kaçıyor bulmuştur belki ne kadar süpürsekse bir yerlerde kalmıştır belki bilemem maydonozda sapını veriyoruz kemirsin diye şimdi başında yemek yedirmeye uğraşıyorum yedikce bi düzeliyor gibi sonra gine aynı dün ishal olunca kafese koydum birde ısıtıcı açtım üstünüde örttüm yemlerini hep dökmüş kafesdede durmuyo yemek yemeye odaklanamıyor oyun oynuycam diye aç kalıyor oda korkutuyor
Tm ablacım kömür yemiş sıpa🤲😊🥰benim kızlarında kömür yediğinde dışkı gri oluyor korkma😊🤲🥰, acıkınca yer sen endişe etme ablacım 🤲herşey normal 👍🕊🕊🕊

Zu123

Paylaşımcı
Demet ablama katılıyorum sorun yok ☺ Bence günde 2 saat yeterli dışarıda olmasına ☺
Durmuyor keşke dursa kafese koyduğumuz an cinnet geçiriyor bizde durmasını istiyoruz ama uyuyacağımız vakitde bile bulutu sokmak imkansız ışığı kapatıp yakalayıp kafese koyuyorum karanlıkta bile uçuyor oyuncu
Ama maydanoz vermeyin, sapını verin bu çok önemli 🙏
ben de maydonoz sapını veriyorum ama dere otu çok seviyor bizim saksıda yetişen dereotu var onun heryerinden yiyor onda bir sıkıntı olur mu onunda yerini biliyor kendi gidiyor buluyor yiyo o haftada 2-3 kere yemeye gidiyor bu arada

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Durmuyor keşke dursa kafese koyduğumuz an cinnet geçiriyor bizde durmasını istiyoruz ama uyuyacağımız vakitde bile bulutu sokmak imkansız ışığı kapatıp yakalayıp kafese koyuyorum karanlıkta bile uçuyor oyuncu

ben de maydonoz sapını veriyorum ama dere otu çok seviyor bizim saksıda yetişen dereotu var onun heryerinden yiyor onda bir sıkıntı olur mu onunda yerini biliyor kendi gidiyor buluyor yiyo o haftada 2-3 kere yemeye gidiyor bu arada
Ablacım maydanoz sapı ve dereotu mükemmel vitamin barındırır🥰hele ki doğal veriyorsun🤲😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Adı üstünde BULUT BEY🥰🤲tabiki gezip dolaşacak, bıraksan dünyayı talan eder😊🥰🤲

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Olur abla ben haftasonları kızılaydayım müsait olduğunda haber edersen gelirim
Tm ablacım yine aynı yerde veririm😊sen müsait olunca, yarın da olur hiç sıkıntı değil gelirim ben😊

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye

Dereotundan olmaz maydanoz diyince korktum sorun yok maşallah sübhanallah darısı benim çikoya 🤲😍

Zu123

Paylaşımcı
Vee düzeldi yavrum kendine geldi bügün için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız 🩷🩷🩷🩷@Demet bükay @Burçak A.

Zu123

Paylaşımcı
Üst Alt