• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Dışkısı normal mi

zeysssbird

Eski Forumcu
Yeme geçeli 2 haftaya yakın olacak ve neredeyse hep aspur yiyor bu süreçte dışkısı normal mi? Geçen hafta vitamin vermeye başladım elimde probiyotik var ama daha veremedim. Yarın kekik çayı vermeyi düşünüyorum probiyotik mi versem bilemedim

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Yeme geçeli 2 haftaya yakın olacak ve neredeyse hep aspur yiyor bu süreçte dışkısı normal mi? Geçen hafta vitamin vermeye başladım elimde probiyotik var ama daha veremedim. Yarın kekik çayı vermeyi düşünüyorum probiyotik mi versem bilemedim
Merhaba dışkısı normal 😊🤲kızıldarı ve yulaf da verin, yavru yemi var gardenmix verebilirsiniz
Probiyotik bağışıklık sistemi içindir yarım suluğa mercimek tanesi kadar dökün
Kapalı şişe su kullanın max 8 saat kalsın ve taze su ile değiştirin
Takviyeleri rutin olarak verilmeli 😊

zeysssbird

Eski Forumcu
Merhaba dışkısı normal 😊🤲kızıldarı ve yulaf da verin, yavru yemi var gardenmix verebilirsiniz
Probiyotik bağışıklık sistemi içindir yarım suluğa mercimek tanesi kadar dökün
Kapalı şişe su kullanın max 8 saat kalsın ve taze su ile değiştirin
Takviyeleri rutin olarak verilmeli 😊
Evet mamaistten yavru yemi almıştım☺ Probiyotiği sulağa koyunca erir mi dipte toz olarak kalmaz mı? Teşekkürler🥰

zeysssbird

Eski Forumcu
Merak ettiğim bir şey daha var miniğim geldiğinden beri sanki çok kilo aldı😅 çok yiyor gibi geliyor bana o kendi ayarlıyor mudur?🫣

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Evet erir ama siz yinede tahta kaşıkla karıştırın👍
Merak ettiğim bir şey daha var miniğim geldiğinden beri sanki çok kilo aldı😅 çok yiyor gibi geliyor bana o kendi ayarlıyor mudur?🫣
Daha yavru ise biraz kilo alsın sorun yok sizde Tartı varsa tartıp bilgi verirseniz daha iyi takip etmiş oluruz ☺Dışkılar sürekli aspur yediği için o görünümde olur. Aspur vermeyin bakalım diğer yemi yemesi lazım

zeysssbird

Eski Forumcu
Evet erir ama siz yinede tahta kaşıkla karıştırın👍

Daha yavru ise biraz kilo alsın sorun yok sizde Tartı varsa tartıp bilgi verirseniz daha iyi takip etmiş oluruz ☺Dışkılar sürekli aspur yediği için o görünümde olur. Aspur vermeyin bakalım diğer yemi yemesi lazım
Tartım yok maalesef. Teşekkür ederim🤗

zeysssbird

Eski Forumcu
Günaydın herkese🤍
Dün dışkı konusunda yazmıştım ve size foto attıktan sonra altını değiştirdim. Kafesteki aspuru çıkarıp sadece yavru yemi koydum. Dışkısı hep farklı şekilde yani biri birini tutmuyor gibi. Bazısı büyük bazısı küçük. Neden böyledir?

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

zeysssbird

Eski Forumcu

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Günaydın herkese🤍
Dün dışkı konusunda yazmıştım ve size foto attıktan sonra altını değiştirdim. Kafesteki aspuru çıkarıp sadece yavru yemi koydum. Dışkısı hep farklı şekilde yani biri birini tutmuyor gibi. Bazısı büyük bazısı küçük. Neden böyledir?
Çok normal, yeni yemlere geçtikçe dışkıda değişiklik olur ablacım 🌸

zeysssbird

Eski Forumcu
Çok normal, yeni yemlere geçtikçe dışkıda değişiklik olur ablacım 🌸
Teşekkür ederim Burçak abla💙
Fark etmeden hasta olacak diye çok korkuyorum bir kuşumu hiç bir belirti olmadan kaybettim maalesef🙁 Oyüzden her sorun gördüğümde sizlere yazıyorum🙁 ilginiz için teşekkür ederim

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim Burçak abla💙
Fark etmeden hasta olacak diye çok korkuyorum bir kuşumu hiç bir belirti olmadan kaybettim maalesef🙁 Oyüzden her sorun gördüğümde sizlere yazıyorum🙁 ilginiz için teşekkür ederim
Rica ederim canım 🌸🩷

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Günaydın herkese🤍
İdeal dışkılar maşallah SüphanAllah 🤲😊yem değişikliğinde normaldir, dışkı değişimi
İçine biraz aspur atabilirsin ablacım