Anladım. Bazen yedikleri içtiklerine bağlı olarak dışkıda değişiklik gözlemlenebilir. Bu süreklilik arz etmediği müddetçe. Ama siz ara ara bu şekilde oluyor ve ekstra bir şey vermedim diyorsunuz. Diski tahlili olsa daha net cevap alınır diye düşünüyorum. Tabi uzmanlarımızın farklı yorumları olabilir. Geçmiş olsun.
Cevap için teşekkürler. Dışkı tahlili yapılmıyor burda. Bir ara yanlış hatırlamıyorsam forumda okumuştum başka bir yere gönderip tahlil yaptırma şansımız var mı
O konuda çok fazla bilgi sahibi değilim. Ama diski çıkışıyla tahlil arasında kısa süre olması gerekir diye biliyorum. Ama yine de yanlış yönlendirmeyim sizi. Uzmanlarımız en net cevabı verir.
Üç gün karışık yem haricinde ve taze su haricinde hiçbirsey vermeyin sonrasında tekrar diski resmi görelim yardımcı olalım birde hangi marka yem veriyorsunuz?
Tabi atarım. Yemi biraz karışık mamaistten aldığım yeme yulaf Nijer beyaz darı ve kızıl darıyı ben karıştırdım bugün. Ama sade yem veririm iki gün boyunca sonra dışkı resmi atarım
Merhabalar güncel dışkı resmini atıyorum bakabilir misiniz? Siyah küçük noktalar iç parazit mi gösterir. Bugün kafesin içinde kanat çırptı çırpınır gibi oldu video çekemedim Ekli dosyayı görüntüle 29653