• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Dışkı rengi

Gökçeece

Aktif Üye
Sultanım 5 gündür falan böyle diskiliyor keyfi yerinde biliyorsunuz engelli kendisi kabarma yok yemi suyu yiyor sadece diski rengi sanki biraz fazla yeşil gibi geldi en fazla 4 veya 5 aylık tuye mı girdi bilmiyorum ama ufak ufak tüyleri ucusmaya başladı geçen hafta probiyotik bu hafta b vitamini verdim suyunu yemini düzenli bı sekilde değiştiriyorum

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Kuşunuza yem harici birşey verdiniz mi tüketmesi için

Gökçeece

Aktif Üye
Kuşunuza yem harici birşey verdiniz mi tüketmesi için
Hayır vermedim Didem hanim versala kafa yem daldari haftada bı probiyotik ve vitamin takviyesi yapıyorum ama başka hiçbir hastalık imaresi yok ne yapmamı tavsiye edersiniz

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Tamam bulunduğu odayi kontrol etmekte fayda var kafeste iken odanin penceresi veya balkon kapısı açılıyor mu hiç cereyena maruz kalmış olabilir. Ha bu arada eğer vitaminlerin dozunu ayarlayamiyor iseniz oda dışkıyı bozar

Gökçeece

Aktif Üye
En çok dikkat ettiğim şey cereyan asla iki cam açık biyere bırakmam oda havalacaksa başka odaya koyarım diazyme probiyotik suluguna mercimek tanesi kadar haftada bir gervit haftada bir 5 damla b vitamini haftada bı 4 damla yanlış mı koyuyorum nasıl koymam gerektiğini söylerseniz memnun olurum vede yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Bu vitaminlerin hepsini 1 hafta içinde kullanmıyorsanız bir problem yok. Kuşunuzun kafesine daldarı ve aspur koyabilirsiniz. Çok fazla vitamin vermeyin ki sudan sogumasın kuşunuz. Bu arada kusunuza sadece yem mi veriyorsunuz yoksa belirli zamanlarda meyve ve sebze veya yumurta maması da veriyor musunuz

Gökçeece

Aktif Üye
Daldari veriyorum haftada iki defa yumurta haşlayıp galete unu karıştırıp veriyorum vitaminleri mesela ptesi gervit veriyorsan Perşembe probiyotik veriyorum ama artık haftada bir veririm aspur temin ederim sebze meyve açıkçası neler vericegimi bilmiyorum herhalde armut elma muz gibi meyveleri verebilirim sebze olarak ne vereceğimi bilmiyorum

Üst Alt