Fotoda pek belli olmadı çünkü. Bazen dışkının içinde bi kac tane oluyo bazende sadece yem halinde çıkıyo. Normal gibi ama degil gibi de anlamadığım için sormak istedim. Peki normal yem yiyemesi normal mi. Su da içmiyo
Ekli dosyayı görüntüle 4008Ekli dosyayı görüntüle 4009
Kafes dışında sürekli tv başında. Ya ötüyo ya da uyuyo. Hastalıktan sonra huyu suyu değişti. Ilk defa böyle bi durumla karşılaştım 3 senedir. Tedirginliğim bu yüzden. Bir de Dal dariya hastayken alıştı simdi de bırakamiyor
Uyuma sebebi tüye girmedi yüzünden. B vitamini ve yulaf verebilirsiniz bu süreçte. Dal darı parça parça normal yemin içine karıştırıp vermeye çalışın. Belki öyle diğer tohumlarıda yemeye başlar.
19 Aralık 2020 de kuşunuz yine aynı durumdaydı size bir tedavi yöntemi anlatmıştım onu yaptınız mı? tedavi yapılmadığı için iyileşme olmamış bu hep tekrarlar.. İstanbulda oturuyorsanız avcılar fakülte veteriner bölümünde analiz için randevu alabilirsiniz internet üzerinden iletişim bilgileri bulabilirsiniz
Evet dediginiz ilacı aldım ve kullandım. Veterinere götürdüm karışım ilaç verdi onuda kullandım. Sorunu ne tam olarak anlaşılmadığı için tam fayda göstermedi hiç biri. Istanbul da değilim malesef
Ayrica o konusmamizdan sonra 29 ocakta tekrar yazdım. Kuşum o hale gelmişti en son. Şu an daha iyi ama hala tam düzenlemedi. O yüzden tekrar sormak istedim
öncelikle geçmiş olsun.
yakınlarınızda muhabbet üreticisi mutlaka vardır. onlardan birine ulaşmaya çalışın, çünkü tek bir kuş için önerilen ilacı almanız maddi anlamda külfet olabilir. Üretici birinden destek isterseniz 1 kürlük ilacını size verecektir.
Etrafınızda olmasa da bulunduğunuz ilde/ilçede mutlaka vardır. Sosyal medyadan (face) bulunduğunuz ilin muhabbet kuşu gruplarına üye olarak destek alabilirsiniz.