• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dışkı problemi

Mavi

Yeni Üye
Günaydın herkese :) kuşumda sindirim problemi var. Bunun çaresi var mı ya da kuşum için büyük bir problem mi? :/ Cevaplarsaniz sevirim :)

Mavi

Yeni Üye
Hayır vermedim. Sadece dal darı yiyor. Normal yem yemeyi de bıraktı. Yese de doymuyo onunla

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba ne gibi bir problem var ben dışkıda bişey göremedim ki? Daldarinin kabukları yapışmış gibi görünüyor 😊

Mavi

Yeni Üye
Fotoda pek belli olmadı çünkü. Bazen dışkının içinde bi kac tane oluyo bazende sadece yem halinde çıkıyo. Normal gibi ama degil gibi de anlamadığım için sormak istedim. Peki normal yem yiyemesi normal mi. Su da içmiyo 🤔

Mavi

Yeni Üye
Uyuma sebebi tüye girmedi yüzünden. B vitamini ve yulaf verebilirsiniz bu süreçte. Dal darı parça parça normal yemin içine karıştırıp vermeye çalışın. Belki öyle diğer tohumlarıda yemeye başlar.
Teşekkürler. Bir de öyle deneyeyim.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Son fotoda belli oluyor sindirim sıkıntısı var bu yüzden çok acil dışkı analizi yapılması gerekir ona göre ilaç verilecektir

Mavi

Yeni Üye
Dediğiniz analiz nasıl ve nerde yapılır. Veterinerler ilgilenmiyo çünkü muhabbet kuşlarıyla

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Dediğiniz analiz nasıl ve nerde yapılır. Veterinerler ilgilenmiyo çünkü muhabbet kuşlarıyla
19 Aralık 2020 de kuşunuz yine aynı durumdaydı size bir tedavi yöntemi anlatmıştım onu yaptınız mı? tedavi yapılmadığı için iyileşme olmamış bu hep tekrarlar.. İstanbulda oturuyorsanız avcılar fakülte veteriner bölümünde analiz için randevu alabilirsiniz internet üzerinden iletişim bilgileri bulabilirsiniz

Mavi

Yeni Üye
Evet dediginiz ilacı aldım ve kullandım. Veterinere götürdüm karışım ilaç verdi onuda kullandım. Sorunu ne tam olarak anlaşılmadığı için tam fayda göstermedi hiç biri. Istanbul da değilim malesef

Mavi

Yeni Üye
Ayrica o konusmamizdan sonra 29 ocakta tekrar yazdım. Kuşum o hale gelmişti en son. Şu an daha iyi ama hala tam düzenlemedi. O yüzden tekrar sormak istedim

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
öncelikle geçmiş olsun.
yakınlarınızda muhabbet üreticisi mutlaka vardır. onlardan birine ulaşmaya çalışın, çünkü tek bir kuş için önerilen ilacı almanız maddi anlamda külfet olabilir. Üretici birinden destek isterseniz 1 kürlük ilacını size verecektir.

Mavi

Yeni Üye
Etrafımda anlayan insan yok malesef. Benim çabamda bundan öteye gidemiyor.

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Etrafımda anlayan insan yok malesef. Benim çabamda bundan öteye gidemiyor.
Etrafınızda olmasa da bulunduğunuz ilde/ilçede mutlaka vardır. Sosyal medyadan (face) bulunduğunuz ilin muhabbet kuşu gruplarına üye olarak destek alabilirsiniz.

Mavi

Yeni Üye
Face aklima gelmemisti. Ordan bakayim birde sag olun