• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dışkı normal mi

hira_

Yeni Üye
8 aylık civarında dişi muhabbet kuşum var bazen dışkısını normalden büyük yapıyor bu normal mi? Sanki özellikle tutuyor kafesindeyken ne zaman elime alıp çıkarsam hemen dışkısını yapıyor:) kafesinin kirletmek istemiyor sanki ama ben yapacağını anladığım için kafesin üzerinde tutuyorum :)

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
8 aylık civarında dişi muhabbet kuşum var bazen dışkısını normalden büyük yapıyor bu normal mi? Sanki özellikle tutuyor kafesindeyken ne zaman elime alıp çıkarsam hemen dışkısını yapıyor:) kafesinin kirletmek istemiyor sanki ama ben yapacağını anladığım için kafesin üzerinde tutuyorum :)
Merhaba , kafesi yuva olarak görüyor olabilir yuva içgüdüsü ile dışkısını yapmazlar

hira_

Yeni Üye
Bende öyle tahmin ediyorum yinede sormak istedim teşekkür ederim :) dışarıdayken küçük ve sık sık yapıyor kafesindeyken tutuyor büyük yapıyor yani çok belli ediyor:)

hira_

Yeni Üye
Bir şey daha soracaktım kuşumun ceresindeki kabuklanma normal mi herhangi bir şey sürmeye gerek var mı? Bir de renk değişimi olmaya başladı üreme dönemine girdiği için mi acaba

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Dışkısında anormal bir durum göremedim. Ceresi kızgınlık dönemine girdiği için kahverengiye dönüyor. Kabuklanma için tatlı badem yağı ile bakım yapabilirsiniz.

Üst Alt