• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dışkı lar normal mi, hastalık belirtisi mi?

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yani dediğim gibi yapacaktım bir daha diyorum. Ilk gun gervit ikinci gun sade su ucuncu gun 256 dorduncu gun sade su besinci gun gervit. Bu şekilde ilerleyeceğim de zaten probiyotikle beraber uygulayınca hem gerwit-w hemde 256 ikiside haftada 2 ye denk geliyor gibi oluyor. Ben düzenli kullanmayı düşünüyorum da sizce oyle yapmasam mi bir sıkıntısı olunca mı versem sadce ? Ikisinede baktim yani hiç bir sorun olmaz diyolar hatta kimileri haftada 3 4 verin yazmışlar vitamin icin 256 icinde haftada 3 en az yazmışlar düzenli olarak surekli kullanıla bilir demişler. Kafam karışıyor böyle olunca. Bunlari sürekli kullansak bir sıkıntı olur mu yani biri vitamin oburu probiyotik nede olsa.?
Tek bakıyorsanız kuşa o kadar ilaca abanmanıza gerek yok ya kendiniz doğal yollarla vitamin vermeniz en doğrusu destek ürün olarak kullanmanızı öneririm ben bu şekilde kullanıyorum sürekli ve gayette sağlıklılar. Ben genellikle hep doğal yollarla besliyorum yavru vs olduğunda gervit w ekliyorum sularına mamasınada probiyotik ekliyorum. Daha güzel oluyor

Çimen.2ii

Aktif Üye
Tek bakıyorsanız kuşa o kadar ilaca abanmanıza gerek yok ya kendiniz doğal yollarla vitamin vermeniz en doğrusu destek ürün olarak kullanmanızı öneririm ben bu şekilde kullanıyorum sürekli ve gayette sağlıklılar. Ben genellikle hep doğal yollarla besliyorum yavru vs olduğunda gervit w ekliyorum sularına mamasınada probiyotik ekliyorum. Daha güzel oluyor
Doğal olarak vitamini pek veremiyorum ben yani o yüzden boyle bir yola basvurdum açıkçası.