Kuşum son 10 gündür çok sessiz ve yemesi azaldı 40 gr dan 35 e kadar düştü dışkısı ishal ile birlikte bazen fotoğraftaki gibi oluyor bunun sebebi nedir? Yaklaşık 20 gün önce yuvasında yan dönmüş yavaş yavaş çırpınırken buldum vücudu buz gibi ve kaskatıydı hiçbir şeye tepki vermiyordu uzun bir süre sıcakta tuttum bir süre sonra dal darı yedikten sonra kendine geldi ve sonrasında yaptığı ilk kakası simsiyahtı ve kocamandı sonrasında ise normale dönmüştü fakat son zamanlarda kilo azalışı ile birlikte hareket hali çok azaldı fakat bazı günler aşırı hareketli hiç durmuyor saldırgan ve uyumuyor. Kanadı ise fotoğraflarda gözüktüğü gibi uçamadığından bazen düşüyor düştükten sonra veyahutta biz elimize alınca bu şekilde şişiyor fakat sonradan iniyor. Karnında ise bir kitle var fakat bir türlü ne olduğunu bulamadık. Muğla/Milasta yaşıyoruz buralarda kanatlı uzmanı olmadığı için foruma yazma ihtiyacı duydum. nedir durum bilgilendirebilir misiniz? Yardımcı olur musunuz? Gerwit, Bt amin forte ve multivitamin veriyoruz haftalık düzenli olarak veriyorduk fakat bir süre bıraktık ürünler görselde var. Birde fotoğrafta dikkat edecek olursanız kuşun bir kanadı iyice bedeninin altına girmeye başladı neden olmakta bu?
Ekli dosyalar
-
1.5 MB Görüntüleme: 22
-
1.2 MB Görüntüleme: 22
-
1.6 MB Görüntüleme: 24
-
1 MB Görüntüleme: 25
-
1.1 MB Görüntüleme: 23
-