• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dişi sultan papağanım için eş düşünüyorum

Saewt

Aktif Üye
Dişi lutino 2 yaşına girmiş sultan papağanım var kendisi kızgınlık belirtilerini yapıyordu 3-4 ay önce
ona es almayı düşünüyorum fakat eş için para biriktireceğim eğer aldığım zaman eş tutmazsa korkusu var sizlere bir kaç sorum olacak daha önce hiç kuş yavrusu almadım bunun içinde heyecanlıyım.
Dişi kuşum eş aldıktan sonra bizden uzaklaşır mı

Yavruları bana gelir sağlar mı

Yavruların büyümesi yumurtlama süreci vesayre nasıl ayda kaç yavru alabilirim

Teşekkür ederim şimdiden bugüne kadar hep kuşları sevdiğimden besledim herhangi bir gelir amaçlamadım fakat sevdiğim kuşun yavrularını almak benim için güzel bir his. Yavruların hepsine bakamayacağım için satış yolunu düşünüyorum ( Eş dosta sahiplendirmeler dışında.)

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Dişi lutino 2 yaşına girmiş sultan papağanım var kendisi kızgınlık belirtilerini yapıyordu 3-4 ay önce
ona es almayı düşünüyorum fakat eş için para biriktireceğim eğer aldığım zaman eş tutmazsa korkusu var sizlere bir kaç sorum olacak daha önce hiç kuş yavrusu almadım bunun içinde heyecanlıyım.

Teşekkür ederim şimdiden bugüne kadar hep kuşları sevdiğimden besledim herhangi bir gelir amaçlamadım fakat sevdiğim kuşun yavrularını almak benim için güzel bir his. Yavruların hepsine bakamayacağım için satış yolunu düşünüyorum ( Eş dosta sahiplendirmeler dışında.)
Evcil kuşların eş tutması çok zor oluyo şansınızı deneyin.

mesutozil10

Yeni Üye

Eve gelen erkekle dişinin eş tutması düşük de olsa ilk aylarda olabiliyor ayni konuyu ben yaşadım ikisinin de kızgınlıklarina denk geldi düşük ihtimali yaşamış olduk , harici 3 4 ve daha üzeri aylar sürebiliyormus.

Çiftleşmeleri sonrası dişinin yumurtlamaya başlaması 8 10 günü alıyor , toplam 4 6 arası yumurtlayabiliyor, yumurtalar ortalama 2şer gun arayla geliyor , ilk yumurtadan itibaren kuluçka doğru sağlanırsa 18 20. Günden itibaren yumurtalar kırılmaya başlıyor ♥, kırılmadan bi gün öncesi yumurtadan yavrunun sesleri geliyormuş 🙂 yavrular 35 45 güne kadar ancak yem kırmayı öğreniyorlar.

Papaganlarin fiyatları da 400 den başlıyor white grey olusuna kadar 750lileri bulabiliyor, malum sahiplenme sitelerinden sahip bulabilirsin

Üst Alt