• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dişi sultan papağanım da kuruma hastalığı olabilir mi?

Çapkınım123

Aktif Üye
Ciftlestikten sonra da aynilar aslında bagirislari daha çok artıyor ben yasiyorum çünkü 11 sultan birden bağırıyor susturamiyorum direk bulundukları odadan kaçıyorum 😄😄
Yaaa 😓😂 amanın yandım desenize ama ben yavrularına biraz baksın büyütsün satmak zorunda kalırım zaten bakamam maalesef o kadar kafa yok bende kaldıracak 😬

Cengiz N.

Müdavim
Kıdemli Üye
Dışkısı son zamanlarda büyük oluyor baya biriktiriyor mu anlamadım. Fazla ishali yok daldarayi iyi yiyor birlikte kahvaltı yaptık daha dün baya ekmeği yemek istiyordu. Ama dün adam başka bir kuşu öylesine gösterdi bu kuş ölecek diye eve gelince bende fark edince çok üzüldüm şimdi aldığım eşi ne yapıyım bilemiyorum daha da yorar mı kuşumu yada kızışma yumurtası bıraktığı için ölür mü ben hiç eş almak istemedim ölmesin diye aldım sizce ne yapmalıyım
Büyük dışkı kafeste uzun zaman kaldığında mı oluyor? Benim dişi kuş asla kafesine dışkı yapmaz gece uçup bir yerlere çarpmasınlar diye kapatıyorum, sabah çıkar çıkmaz büyük şekilde yapıyor dışkısını sizinkide aynı şekilde yuvasına yapmayıp tutuyor olabilir, uzman değilim sadece benimkinden örnek veriyorum

Üst Alt