• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuluçka Dönemi Dişi muhabbet kuşu içinde yavru olan yumurta kırması

Nurdan ŞAKACIER

Paylaşımcı
Zayıflamış. Üst Üste Kuluçka Önerilmez. Kuşun Bağışıklığı Düşüyor. Yavruları Siz Besleyin. Anneye Yük Binmesin. @Demet bükay
Yavruları başka bir kuşum var di gece görmeden onun altına koymuştum besledi oda üzerine yatmış ısıtmıştı yavruları o kuşumunda bir tane yavrusu çıkmıştı yeni

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kuşlarınız sürekli kuluçkada hiç bir anlam veremiyorum, bırakın dinlensinler fazla kuluçka ölüme götürür

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Dişi muhabbet kuşunun karın bölgesinde siyahlaşma normal mi peki fazla ucamiyorda çarpıp düşüyor maalesef yavruları yeni çıktı birisi 3 günlük birisi yeni çıktı bugün bakmadı ama durgunlaşti nedense
Zayıflıktan ne hale gelmiş kuş günahtır yazıktır, kuluçka istemiyor, vitaminsiz güçsüz ve nasıl zayıflamış

Nurdan ŞAKACIER

Paylaşımcı
Kuşlarınız sürekli kuluçkada hiç bir anlam veremiyorum, bırakın dinlensinler fazla kuluçka ölüme götürür
Ben yatirmiyorum ki kendisi kafes dibine yatmıştı haberim daha olmadı yumurtladigindan yuvalık yok yumurtaya yatmasın diye zaten takmadım yuvalıklarını falan hic birindede takılı değil yuvalık

Nurdan ŞAKACIER

Paylaşımcı
Zayıflıktan ne hale gelmiş kuş günahtır yazıktır, kuluçka istemiyor, vitaminsiz güçsüz ve nasıl zayıflamış
Hiçbir şeylerini asla eksik etmedim etmem de her şeylerinde alıyorum ilaç olsun yiyecek olsun asla da bakımsız da bırakmıyorum kafeslerinde piste bırakmıyorum sürekli de temizliyorum emin olun ilgilenmek istemeseydim zaten almazdım hatta şu anda misafir olarak bir çift kuşum da var arkadaşımın da bakmamış ilgilenmemiş kuş bayağı hastaydı ona dahi ben kendim getirdim dedim ben bakarım yazık diye ona dahi şu anda ilaçlarını her şeylerini kendime aldım kendim ödedim ücretini de ona dahi ben bakıyorum zaten

Üst Alt