• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dişi kuşumun yavrularının başını yolması

erenunl

Müdavim
Yuvadan atliyani ayırın yeni bir yumurtlama dönemine girme ihtimalleri var anne kuşun durum ciddiye elle beslemeye büyütün yavrulari
Tuğrul bey az önce yavru kendi kendine yuvalığa tırmanmış orada öylece uyuyor normal mi bu durum direkt ayırmayı düşünüyorum

erenunl

Müdavim
Merhabalar bir şey soracağım yavrulardan birinin dışkısında yem var kızıl darı koymuştum bir kaseye önlerine sundum merak edip içine girdiler biraz yediler bundan dolayı olabilir mi ? Bir hastalık yoktur umarım

erenunl

Müdavim
@Taha bey yavru kuşların göğüs kemiğinin sert olması normal midir ? Onun haricinde kızıl darı koydum önlerine bugün bir kasede biraz geveleyip yuttular dışkıları yemliydi bu tür olaylar yavrularda normal mi genel olarak 25 ila 27 günlük arasındalar teşekkürler şimdiden yorumunuz için bu durum kafama çok takıldı

erenunl

Müdavim
Ben sindirimleri henüz oturmadığı için normal diye düşünüyorum. Daha yaşları küçük muhtemelen darıyı sindiremediler. Ben bir problem yok şuan için
Hocam şuan halleri böyle anneleri açıkçası yaşayacakları kadar besliyor desem yeridir şimdi elle besleme yapacağım az bir şey entrobac katmam sorun olur mu ?
Ekli dosyayı görüntüle 10934

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Hiç bişey olmaz sultanların en çok yaptığı terbiye etme didiklemesidir yuvadan çıkarın ama yuvayı temizlemeyin dişi yumurtlamasin hemen yuvayla uğraşsın o sırada kafesin tabanına yem ve dari koyun yem kırdığını gördüğünüz yavruyu hemen ayırın ve takip edin 👍

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kuş artık çıkmasını istiyor yuvadan yeniden yumurta yapmak istiyor o yüzden yavruyu dövüyor yada yoluyor ek gıda vermiyorsan yavru tüyünü yer vitamin vermeniz lazım yumurta maması verin

Üst Alt