• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dişi kuşum yumurtladi

Hcrn

Yeni Üye
Merhabalar,
Dişi kuşum şu şekilde iki tane yumurtlamis ama biri kırık şekilde, Kırmışlar sanırım almalimiyim onu diğeri normal şekilde duruyor.
Bide bu süreçte kırık olmayan yumurtanın içine bakmalımiyim boş mu dolu mu diye?

AybarsK

Paylaşımcı
Merhaba İyi Forumlar. Kırık olmayan yumurtayı ellemeyin yedi, sekiz gün arasında doluluk kontrolü yapabilirsiniz. Kırık olan yumurtaya gelicek ise böyle bi durum yaşamadım ama yumurtanın zarı patlamadıysa yavru çıkma olasılığı düşük bir ihtimalde olsa olabilir kırık derisinde alınır mı alınmaz mı emin değilim kuş strese girip öbürünüde kırabilir alırsanız ustalarımız daha iyi bir şekilde yanıt verecektir. İyi Forumlar

Hcrn

Yeni Üye
Merhaba İyi Forumlar. Kırık olmayan yumurtayı ellemeyin yedi, sekiz gün arasında doluluk kontrolü yapabilirsiniz. Kırık olan yumurtaya gelicek ise böyle bi durum yaşamadım ama yumurtanın zarı patlamadıysa yavru çıkma olasılığı düşük bir ihtimalde olsa olabilir kırık derisinde alınır mı alınmaz mı emin değilim kuş strese girip öbürünüde kırabilir alırsanız ustalarımız daha iyi bir şekilde yanıt verecektir. İyi Forumlar
Bugün sabah gördüm yumurtaları kafes tabanına atmışlar şuan napmaliyim? Birinin üzerine de yatmaya çalışıyor

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kırılanı alın. Ona yatmaz, zaten o açıklıktan akı dışarı çıkar. O yumurtadan yavru çıkarmak için çok profesyonel olmak lazım.
Sağlam olanı yuvalığa koyun geri. Yuvalığa folluk alın.

Hcrn

Yeni Üye
Kırılanı alın. Ona yatmaz, zaten o açıklıktan akı dışarı çıkar. O yumurtadan yavru çıkarmak için çok profesyonel olmak lazım.
Sağlam olanı yuvalığa koyun geri. Yuvalığa folluk alın.
Kırık olmayani tekrar yuvaliga taşımış kırık olanı aldım ben ama yumurtayı yemiş.
Birkaç gün yuvaligindaydi yumurta üzerindeydi neden yemiş olabilir bilginiz var mı

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Kırık olmayani tekrar yuvaliga taşımış kırık olanı aldım ben ama yumurtayı yemiş.
Birkaç gün yuvaligindaydi yumurta üzerindeydi neden yemiş olabilir bilginiz var mı
İkisini de mi almıştınız ki? Nasıl taşımış? Kırık ya da hasarlı yumurtayı yiyebilir sorun yok.

Emine Ş.

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Kırık olanı yemesinde sorun yok ki. Hatta yumurtadan yavru çıktıktan sonra kalan kabukları da yiyorlar, bu normal.

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Protein ve kalsiyum ihtiyacını karşılamak için yemiş olabilir. Benimki sadece bir tahmin.

Hcrn

Yeni Üye
İkisini de mi almıştınız ki? Nasıl taşımış? Kırık ya da hasarlı yumurtayı yiyebilir sorun yok.
Bende çok şaşırdım yumurtayi karnına doğru iyice yerleştirip yuvaliga girdi diğer kırık olanı almadı kafes tabanında duruyordu,, o yuvaliga götürdüğünü yemiş😃🤭

Üst Alt