• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dişi kuşum neden böyle yapıyor yumurtası mı var

nimoliiii

Yeni Üye
Yuvalık olmaz folluk lü yuvalık temizliği daha kolaydır. İçine granül mastercips flan kekik taban malzemesi alabilirsiniz
Yuvaligi aldığımız yer yuva içine böyle kum koydu ekstra birşeyler yapmalı mıyım
Kafeste tül filan varsa onu çıkartıp streç ile sarın ya da örtü alıp diktirin komşunuz filan biliyorsa. 1 metresi 50 TL 2 tane örtü çıkıyor . Böyle bir örtü.Kalamar kemiği eksik etmeyin kafesten ihtiyaç duyabilirler.

Ekli dosyalar

Mert G.

Eski Forumcu
Kafeste tül filan varsa onu çıkartıp streç ile sarın ya da örtü alıp diktirin komşunuz filan biliyorsa. 1 metresi 50 TL 2 tane örtü çıkıyor . Böyle bir örtü.Kalamar kemiği eksik etmeyin kafesten ihtiyaç duyabilirler.
Çok güzelde temizliği zordur bunun

nimoliiii

Yeni Üye
Ya sürekli yuvalikta bende merak edip bakıyorum yumurta varmı diye demek yanlış yapıyorum tamam daha da bakmayayim
Günde 1 kere yumurta varmı diye bakın, yumurtladi ise ilk boş olur kirabilir 2-3 gün arayla yumurtlayabilir , yumurtayi kirarsa 2-3 gün yinede almayın yumurtayı

zelihaaleksandr

Paylaşımcı
Günde 1 kere yumurta varmı diye bakın, yumurtladi ise ilk boş olur kirabilir 2-3 gün arayla yumurtlayabilir , yumurtayi kirarsa 2-3 gün yinede almayın yumurtayı
Tamamdır tül çıkacak streç yapılacak gollük yuva ve talaş alınacak tahta tünek bide başka birşey yok sanırım

nimoliiii

Yeni Üye
Birde yavrular yumurtadan çıkar büyür yuvadan dışına çıkar yem kırmaya başladığında yavruları başka kafese geçirin çünkü yavruya anne baba zarar verebilir.yavrulari ayırdıktan sonra yuvaligi çıkartın durmasın biraz dinlesin kuşlar.Yuvaligi çıkartmaz ise sürekli yumurtlar

zelihaaleksandr

Paylaşımcı
Birde yavrular yumurtadan çıkar büyür yuvadan dışına çıkar yem kırmaya başladığında yavruları başka kafese geçirin çünkü yavruya anne baba zarar verebilir.yavrulari ayırdıktan sonra yuvaligi çıkartın durmasın biraz dinlesin kuşlar.Yuvaligi çıkartmaz ise sürekli yumurtlar
Ayy inşallah ya çok heyecanlıyım ilk yavrularimiz olacak mısır granulu aldım folluk yokmuş granül folluk görevi görür dedi tahta tünek aldım aspur aldım