• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dişi kuşum hamile olabilir mi?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
@Demet bükay benim kuş gene yuvalığa yatmaya başladı çiftleştiklerini hiç sanmıyorum ucurmayin dediniz elime alıp sevmek isteyince çiftleşme haraketi yapıyor sürekli yarın kalsiyum vereyim diyorum suyuna ne kadar sürede bir vermeliyim kalsiyum avisanolu
3 damla yarım suluk yeterli olur
Erkek hiç yaklaşmıyor mu? Kızgınlık yumurtası yapacaksa çıksın kafesten, elma yulaf yesin kızgınlığı yavaşlatır

permanent

Aktif Üye
3 damla yarım suluk yeterli olur
Erkek hiç yaklaşmıyor mu? Kızgınlık yumurtası yapacaksa çıksın kafesten, elma yulaf yesin kızgınlığı yavaşlatır
Valla erkek yaklasmiyor hiç görmüyorum disi yuvalıktan çıkınca erkek kaçıyor zaten saldıracak diye ara sıra kafalarını kasiyorlar o kadar çıkarayım ucsun o zaman dimi

permanent

Aktif Üye
@Demet bükay @Aslı Ö. Kuşum o yumurtladigi tarihten beri 2. Yumurta gelmedi ama yuvalikta yattı hep diğer yumurta varsa gelsin de öyle yuvaligi çıkartayim diye düşündüm dışkısı büyük giriyor yuvaliga hep yorulsun istemiyorum artık uçsun yuvaligi çıkartsam sorun olur mu dışkı nasıl düzelir?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
@Demet bükay @Aslı Ö. Kuşum o yumurtladigi tarihten beri 2. Yumurta gelmedi ama yuvalikta yattı hep diğer yumurta varsa gelsin de öyle yuvaligi çıkartayim diye düşündüm dışkısı büyük giriyor yuvaliga hep yorulsun istemiyorum artık uçsun yuvaligi çıkartsam sorun olur mu dışkı nasıl düzelir?
Çıkarabilirsiniz, sorun olmaz, yumurtayı kontrol edin isterseniz ışık tutun bakın canlı mı damar varmı yoksa atın dinlensin

permanent

Aktif Üye
Çıkarabilirsiniz, sorun olmaz, yumurtayı kontrol edin isterseniz ışık tutun bakın canlı mı damar varmı yoksa atın dinlensin
Yumurta yok ki o yumurtayı Atalı çok oluyor boş boş yatıyor yuvalıkta o yüzden başka yumurta mu gelecek diye bekliyordum gelmedi hic

permanent

Aktif Üye
Kafesten çıkardım yuvaligi arıyor sıkıntı olmaz dimi

permanent

Aktif Üye
Yumurta vardır kafese yapsın önemli değil atarsınız, gün gün toparlar, çifleşme olmadığına emin misiniz
Eminim olmamıştır yuvaliga beraber bile girmiyolardi dişi erkeğin girdiğini görünce kızıyordu yeni yeni bersber girmeye baslamislardi sanmıyorum ciftlestiklerini