• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dişi kuşum hamile olabilir mi?

permanent

Aktif Üye
@Demet bükay dişi kuş yuvalığa girdiği yerden plastiği kaldırmaya falan çalışıyor hatta kaldırıyor amacı ne anlamadım talas falan istiyor olabilir mi yuvalık full talas doluydu hepsini attılar.

permanent

Aktif Üye
Erkek yuvalığa yaklaşıyor dişi yemek yerken dişi haraketlenince erkek çok korkuyor dişiden saldıracak diye kaçıyor hemen

permanent

Aktif Üye
Kuşum yuvalıktaki plastiği kaldırıyor girişi de kapatıyor sanırım erkeğin girmesini istemiyor ama öyle yapınca kendi de giremeyecek hale geliyor düzelteyim dedim bayağı kızdı bana erkeği ayırmalı mıyım onun yüzünden yapıyor olabilir mi? Yardımcı olur musunuz @Demet bükay @Aslı Ö. @Burçak A.

ardoztrrk

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Kalsiyum desteği için kalamar kemiği mi almam gerekiyor @Aslı Ö. @Demet bükay dişi kusumun zayıf düşmemesi icin başka ne destek saglayabilirim bir de sürekli tüyleriyle oynuyor
Kalamar kemiği tüketmiyorlar ise Avisanol temin edebilirsiniz D vitamini içerikli sıvı kalsiyumdur yumurta sıkışması problemlerini o şekilde atlattım.

permanent

Aktif Üye
@Demet bükay başka yumurta gelmedi bugün 3. Gün kızgınlık yumurtası sanırım sizce? Hala yatıyor üstüne

permanent

Aktif Üye

Ekli dosyalar

permanent

Aktif Üye
Sabah gün ışığı ile çifleşirler genelde😊
İnşallah 🤗 dişi kuş ara sıra çıkıp kanat çırpıyor bekliyor erkek yuvalığa bakıyor girmek istiyor ama geçen gün erkek yuvalığa girince dişi yuvaliga girip erkeği kovdu şuan dışarda dişi kuş yatmıyor erkek yaklaşırsa ona saldırıyor bekliyor suluğun basinda

permanent

Aktif Üye
Yumurta biraz garip duruyor elime alıp bakayım mi dışardayken kırık vs var mı diye?