Büyük ihtimalle erkek dişiye göre daha uzun kalıplıYoo, güzel dişi olur, yakışıklı erkek olur, kuş güzelse dişidir![]()
Büyük ihtimalle erkek dişiye göre daha uzun kalıplıYoo, güzel dişi olur, yakışıklı erkek olur, kuş güzelse dişidir![]()
Yok benim oğluşum yakışıklıdır öyle deme ablasıYoo, güzel dişi olur, yakışıklı erkek olur, kuş güzelse dişidir![]()
Tatlı kuş diyorum benHiçte bileerkek olsada güzel kuşmuş deriz meselaa yakışıklı kuş mu deriz hocam
![]()
Erkek kız fark etmez hayırlı evlat olsun Furkan hocamYok benim oğluşum yakışıklıdır öyle deme ablası![]()
Nasrettin Hoca hesabı oldu hocam seninkiTatlı kuş diyorum benpeki erkek kuşa güzel diyorsunda neden dişi kuşa hiç yakışıklı demiyorsun? Demekki kelimelerin cinsiyeti varmış demi
![]()
E yani senin dediğine göre öyle de olmalıNasrettin Hoca hesabı oldu hocam seninkipeki o zaman bundan sonra dişi kuşlara yakışıklı dişiymiş, erkek kuşlara güzel erkekmiş diyelim
![]()
Tamam iştee amaç senin, dediğin zıttını söylemek, benim dediğime göre kelimelerin cinsiyeti yookE yani senin dediğine göre öyle de olmalı![]()
Hayırlı hayırlıErkek kız fark etmez hayırlı evlat olsun Furkan hocam![]()
Aaa alındım, ben dişi kuşu erkek gibi eğitmiş insanımHayırlı hayırlıaz biraz ısırsada şakalaşıyor benle hayta bulut içinde bi konu açcam
eğitim görsün gözleriniz
Evet ama var işte isimlerde kelimedir ve bazıları haricinde hepsi kadın erkek diye ayrılırTamam iştee amaç senin, dediğin zıttını söylemek, benim dediğime göre kelimelerin cinsiyeti yook![]()
Eğitimmdeğil ya bağlılık bu normalde kendi kafasına göre hareket eden asla ele gelmeyen bir ırk evcilleştirmesi çok zor bu hayvanları normalde bu kadar bağımlısı nadir 3,5 tane çıkıyorAaa alındım, ben dişi kuşu erkek gibi eğitmiş insanımşaka bir yana ben nedense eğitim ile ilgili şeyleri izlemeye bayılıyorum ve kuluçka günlüklerini
Aa bende alındım, hocam o konuda asla laf söyletmemAaa alındım, ben dişi kuşu erkek gibi eğitmiş insanımşaka bir yana ben nedense eğitim ile ilgili şeyleri izlemeye bayılıyorum ve kuluçka günlüklerini
Benim muhabbet kuşumda öyleysi muhabbet kuşunu eğitmesi çok kolay uzaktan çağırma olsun işaret ettiğin yere gelmesi olsun yada selam verme falan basit ama cennet papağanı eğitmesi hem zor hemde acılı oluyor ısırdıkları için ve kuvvetli ısırdıklarından herkes yapamıyor malesefAa bende alındım, hocam o konuda asla laf söyletmembenim kuşlarımla olan bağım ve eğitimim çok iyidir. Vefat eden kuşum bir sesime dediklerimi yapıyordu 🥲
Ay biz Şimalle o evrelere gelmeden eş edindikBenim muhabbet kuşumda öyleysi muhabbet kuşunu eğitmesi çok kolay uzaktan çağırma olsun işaret ettiğin yere gelmesi olsun yada selam verme falan basit ama cennet papağanı eğitmesi hem zor hemde acılı oluyor ısırdıkları için ve kuvvetli ısırdıklarından herkes yapamıyor malesef![]()
Eğitimmdeğil ya bağlılık bu normalde kendi kafasına göre hareket eden asla ele gelmeyen bir ırk evcilleştirmesi çok zor bu hayvanları normalde bu kadar bağımlısı nadir 3,5 tane çıkıyor![]()
Doğrudur ve sabır işi birazBenim muhabbet kuşumda öyleysi muhabbet kuşunu eğitmesi çok kolay uzaktan çağırma olsun işaret ettiğin yere gelmesi olsun yada selam verme falan basit ama cennet papağanı eğitmesi hem zor hemde acılı oluyor ısırdıkları için ve kuvvetli ısırdıklarından herkes yapamıyor malesef![]()
Önemli olan sevgisini hissetmek zatenAy biz Şimalle o evrelere gelmeden eş edindiksonra cadı oldu çıktı ortaya zaten, kafes dışında hala eskisi gibi ama kafes içinde hiç öyle değil, yinede beni sevdiğini hissediyorum o yetiyor
![]()
Kanka yemesi çok sıkıntı ya benim kuşlarımda öyledir örnek şşt diye bağırıyım hepsi anlar yaptığının hata olduğunu dişi dışarda erkekle ilgilenir örnek yavruya bakmaz şşt diyim direk yuvaya koşuyorÖnemli olan sevgisini hissetmek zatenben kuşların eğitilmesine biraz karşıyım. Onun hayatına katkı sunsun yeter, gel dediğimde gelmesede olur ama mesela kızdığımda kakasını yemeyi bırakmayı öğrenmesi gerekiyor
![]()
Benim vefat eden kuşum kaka yemezdi ama son zamanlarda renkli ekmeklerin peşine tabanda gezinirdi ismini dediğim anda bir saniye içinde tünekteydiKanka yemesi çok sıkıntı ya benim kuşlarımda öyledir örnek şşt diye bağırıyım hepsi anlar yaptığının hata olduğunu dişi dışarda erkekle ilgilenir örnek yavruya bakmaz şşt diyim direk yuvaya koşuyor
Hocam sizin toplam kaç kuşunuz var ve hepsi aynı tür müYakın zamanda inşallah yeni bir çift daha almayı düşünüyorumTamamen dişili erkekli masmavi olcak