• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dinozor yavrusu bıcırık

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ah buda yumurtadaki halleri 🥰 nerden nereye

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Bu ilk kuluçkaları biraz kür yaparım yuvalığı çıkartıp kalsiyum vs veririm vitamin veririm sonra tekrar takarım yuvalığı yavru büyütmek çok zor efor kaybediyor çoğu hiç dinlendirmiyor kuşlarını ben kıyamam yazık ☺

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Annesi ne kadar güzel maşallah, cinsiyetleri ne zaman belli olacak ve nasıl belli oluyor, annesine çekerse çok güzel olacağı kesin inşallah dişi olur ☺
Onu anlaması biraz zor oluyor ya bunlarda bakalım ama ilk yavru dişi gibi

Bahar Y.

Müdavim
Yok kaçmaz bu camdan pencereden ürkek 😅 bir kere balkon kapısı açıktı hayvan kaçtı kafesten tüle konmuş dışarıyı seyrediyordu beni görünce omzuma geldi elime alıp kafese koydum
Valla hocam bence ürkeklikle alakası yok, Kuzey bugüne kadar gördüğüm en ürkek kuştu ama kaşla göz arasında kaçtı gitti

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ama şunu diyebilirim erkeğe birşey olsa dünyam yıkılır herhalde aramızda çok güçlü bi bağ var :) Beni başkasına sarılırken görsün yiğenim kardeşim vs 1 hafta trip yiyorum kız arkadaşım gibi elimi ısırıyor 😅

Bahar Y.

Müdavim
Ama şunu diyebilirim erkeğe birşey olsa dünyam yıkılır herhalde aramızda çok güçlü bi bağ var :) Beni başkasına sarılırken görsün yiğenim kardeşim vs 1 hafta trip yiyorum kız arkadaşım gibi elimi ısırıyor 😅
Gerçekten kuşlar çift olsa bile biri daha baskın oluyor hepsini çok sevsek bile, bendede Şimal hanım daha baskın geliyor eğri oturup doğru konuşmak lazım, ama yinede Şamilinde yeri ayrı 🥰

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Gerçekten kuşlar çift olsa bile biri daha baskın oluyor hepsini çok sevsek bile, bendede Şimal hanım daha baskın geliyor eğri oturup doğru konuşmak lazım, ama yinede Şamilinde yeri ayrı 🥰
Dişi kuş bizdede kafeste ağırlığı olan erkek biraz dayağı hakediyor yavrusu ağlarken geçiyor yukardaki tüneğe bana bakıyor 😅 Dişide yanına gidiyor yem istiyor vermeyince dövüyor 😅 zorla kusturuyo kendine dişi

Bahar Y.

Müdavim
Dişi kuş bizdede kafeste ağırlığı olan erkek biraz dayağı hakediyor yavrusu ağlarken geçiyor yukardaki tüneğe bana bakıyor 😅 Dişide yanına gidiyor yem istiyor vermeyince dövüyor 😅 zorla kusturuyo kendine dişi
Hayır hayır hocam, karakter olarak değil benimle bağı farklı anlamında dedim baskın derken

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Hayır hayır hocam, karakter olarak değil benimle bağı farklı anlamında dedim baskın derken
Ben baskınlıl anladım 😅 bağ olarak tabiki erkek soğuk kış günlerinde cebime girip çıkmıyordu öyle bi bağımız var hep beraber geçiriyorduk günlerimizi :) sonra hayvan bana eş olmuş dişiyle anlaştıramadık bir türlü 😅 o yüzden farklı erkek