• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Deprem

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Eve girmeyin kesinlikle çok riskli
Mert yapabilecegim alternatif yöntemi söyleyebilir misin acaba? Yapabileceğim birşey yok dışarısı çok soğuk araba yoktu. Keyfimden evde değilim.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Ben kuşların hepsini 2 kafese aldım, daha doğrusu tıktım 2. depremden sonra.
Biraz dışarıda durduk sonra arabaya aldık ama çok soğuk dışarısı o yüzden binada giriş kattaki teyzenin evine koydum,Allah'a emanet ettim. Ara ara girip kontrol ediyorum. Dışarıda hasta olma riskleri daha fazla.Bizde biraz daha durup eve gireriz öecbur yapacak bir şey yok.

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Ben kuşların hepsini 2 kafese aldım, daha doğrusu tıktım 2. depremden sonra.
Biraz dışarıda durduk sonra arabaya aldık ama çok soğuk dışarısı o yüzden binada giriş kattaki teyzenin evine koydum,Allah'a emanet ettim. Ara ara girip kontrol ediyorum. Dışarıda hasta olma riskleri daha fazla.Bizde biraz daha durup eve gireriz öecbur yapacak bir şey yok.
Yani sonuç olarak sonsuza kadar dışarı da bekleyemeyiz, doğru söylüyorsun abla. Türkiye'de her saniye her dakika deprem olabilir deprem ülkesiyiz.

Merhaba, geçmiş olsun herkese çok kötü deprem oldu tekrar olucağı söyleniyor ilk başta o korkuyla kuşumu unuttum sonra eve tekrar gelip kuşumu aldım hava çok soğuk olduğu biraz önce eve geldik kuşumuda taşıma kafesine koydum kafesi büyük olduğu için taşıması zor oluyordu 2-3 gün bu kafeste durucak streçle etrafını sardım dışarı çıkarttımda üşümesin diye😊

Ekli dosyalar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba, geçmiş olsun herkese çok kötü deprem oldu tekrar olucağı söyleniyor ilk başta o korkuyla kuşumu unuttum sonra eve tekrar gelip kuşumu aldım hava çok soğuk olduğu biraz önce eve geldik kuşumuda taşıma kafesine koydum kafesi büyük olduğu için taşıması zor oluyordu 2-3 gün bu kafeste durucak streçle etrafını sardım dışarı çıkarttımda üşümesin diye😊
Streç oksijen almasını engelleyebilir havlu örtün daha iyi ☺

Mert G.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Mert yapabilecegim alternatif yöntemi söyleyebilir misin acaba? Yapabileceğim birşey yok dışarısı çok soğuk araba yoktu. Keyfimden evde değilim.
Riskli 8 şubat depremlerin de ölüm ler Artcılar yüzünden çoğalmış tı. Eve girmek riskli şuan .
Şimdi girdik gece de dönüşümlü uyuyacağız, başka çaremiz yok mecbur.
Haklısın inşallah bir sıkıntı olmadan geçer

Üst Alt