• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Beslenme darı bağımlılığı

burcakkrks

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Yok
Son bir haftadır muhabbet kuşum yem yemeyi reddetmeye başlamıştı bende belki de bayattır veya markadan dolayıdır diye düşündüm ama hiçbir şekilde kabul etmiyor tohumları. sadece darı ve sebzeleri yemeyi kabul ediyor. nasıl bir çözüm üretebilirim? çok inat yapıyor. dışkısı normal

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Son bir haftadır muhabbet kuşum yem yemeyi reddetmeye başlamıştı bende belki de bayattır veya markadan dolayıdır diye düşündüm ama hiçbir şekilde kabul etmiyor tohumları. sadece darı ve sebzeleri yemeyi kabul ediyor. nasıl bir çözüm üretebilirim? çok inat yapıyor. dışkısı normal
Merhaba yemi değiştirin lütfen, darı sürekli yerse yağlanma görülür

burcakkrks

Yeni Üye
Merhaba yemi değiştirin lütfen, darı sürekli yerse yağlanma görülür
Değiştirdim fakat hiç yemek istemiyor. Tohumların içine biraz darı koyup yavaş yavaş alıştırmam gerektiğini söylediler deniyorum. Beni geren kısım darı yemediği zaman kendini aç bırakması hiç yemine dokunmuyor

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Değiştirdim fakat hiç yemek istemiyor. Tohumların içine biraz darı koyup yavaş yavaş alıştırmam gerektiğini söylediler deniyorum. Beni geren kısım darı yemediği zaman kendini aç bırakması hiç yemine dokunmuyor
Aç kalınca yiyecektir, tohum darı alın yeme karıştırın

Üst Alt