Merhaba gardenmix sarı daldarı alıyorum sürekli böyle çıkıyor siyah siyah yerleri var ve genel olarak daldarı tüylenmiş sizce bu daldarı bozuk mu küflenmiş mi yoksa normal hali mi böyle?
Merhaba gardenmix sarı daldarı alıyorum sürekli böyle çıkıyor siyah siyah yerleri var ve genel olarak daldarı tüylenmiş sizce bu daldarı bozuk mu küflenmiş mi yoksa normal hali mi böyle? Ekli dosyayı görüntüle 105664
Merhaba gardenmix sarı daldarı alıyorum sürekli böyle çıkıyor siyah siyah yerleri var ve genel olarak daldarı tüylenmiş sizce bu daldarı bozuk mu küflenmiş mi yoksa normal hali mi böyle? Ekli dosyayı görüntüle 105664
Sarı darılar böyle oluyor ama hem ekonomik olarak hem de gerçekten taze olduğu için mamaistten almanızı öneriyorum. Kutularda satılanlar hem içeriği gözükmüyor hem de gerçekten az koyuyorlar.
Merhaba kutuda aldığınız için normal bir durum, bekleme süresi var
Sürekli satış yapan petshoptan alabilirsiniz yada mamaist.com dan temin edebilirsiniz