böyle bir başlık sıkıntı olur mu bilmiyorum ama intetnetten darı alabileceğim bir yer önerebilir misiniz? 4 dala 25 lira vermekten gına geldi. 500 gram 1 kilo satan bir yer var mı bildiğiniz
böyle bir başlık sıkıntı olur mu bilmiyorum ama intetnetten darı alabileceğim bir yer önerebilir misiniz? 4 dala 25 lira vermekten gına geldi. 500 gram 1 kilo satan bir yer var mı bildiğiniz
Ben petshopçudan kızıl daldarı alıyorum. Kilosu 100 TL olmuş ama birkaç ay önce 70 TL di. Çok iri değilde biraz ince alınca 10 TL ye gayet fazla oluyor. İnce olanı kuş daha rahat yiyor. Kalın olan hep dökülüyor kafes tabanına.
Ben petshoptan tanesi 2 TL den olarak 5 li paketi 10 TL ye alıyorum suan . 3-4tl ye satan yerlerde var ama o kadar para henüz vermedim . Etrafinizdaki petshoplara bı bakın isterseniz. Belki benim gibi uygun yerler bulursunuz .