E Eren52 Yeni Üye Katılım 29 Mar 2025 Mesajlar 28 Tepkime puanı 6 Puanları 3 28 Ağu 2025 #1 Bu dal darıyı verebilir miyim taze mi? Kuşum biraz rahatsız keyfi birazda olsa yerine gelsin diye vereceğim.
Bu dal darıyı verebilir miyim taze mi? Kuşum biraz rahatsız keyfi birazda olsa yerine gelsin diye vereceğim.
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 6,175 Tepkime puanı 6,607 Puanları 113 28 Ağu 2025 #2 Biz bunu Görsel olarak anlayamayız ki. Siz ne zaman aldınız ve hangi koşullarda sakladınız önemli olan bu? Yani bu sorunun cevabı sizde
Biz bunu Görsel olarak anlayamayız ki. Siz ne zaman aldınız ve hangi koşullarda sakladınız önemli olan bu? Yani bu sorunun cevabı sizde
E Eren52 Yeni Üye Katılım 29 Mar 2025 Mesajlar 28 Tepkime puanı 6 Puanları 3 28 Ağu 2025 #3 Semiha S.' Alıntı: Biz bunu Görsel olarak anlayamayız ki. Siz ne zaman aldınız ve hangi koşullarda sakladınız önemli olan bu? Yani bu sorunun cevabı sizde Genişletmek için tıkla ... 1 yada 2 hafta olmuştur dışarda kiler dolabında sakladım.
Semiha S.' Alıntı: Biz bunu Görsel olarak anlayamayız ki. Siz ne zaman aldınız ve hangi koşullarda sakladınız önemli olan bu? Yani bu sorunun cevabı sizde Genişletmek için tıkla ... 1 yada 2 hafta olmuştur dışarda kiler dolabında sakladım.
S Syessional Aktif Üye Katılım 13 Ağu 2025 Mesajlar 183 Tepkime puanı 105 Puanları 43 28 Ağu 2025 #4 Eren52' Alıntı: 1 yada 2 hafta olmuştur dışarda kiler dolabında sakladım. Genişletmek için tıkla ... Daldarı kolay bozulan bir şey görselden de anlaşılmaz zaten 1-2 hafta olduysa tazedir verin
Eren52' Alıntı: 1 yada 2 hafta olmuştur dışarda kiler dolabında sakladım. Genişletmek için tıkla ... Daldarı kolay bozulan bir şey görselden de anlaşılmaz zaten 1-2 hafta olduysa tazedir verin