• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çok kararsızım

Buluttt

Aktif Üye
Hocam benim gözğmemi öyle geldi yoksa doğrumu bilmiyorum bunun gözü yine mi başlamış enfeksiyona?

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kaşıyor mu

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Hocam sivilce gibi patlatsam acı çekermi? Geçmiyor çünkü hafif hafif sürüyorum rifi geçmiyor.
Acı çekmez iltihaplı bölge
İğneyi kaynatın cezvede 10 dk. Sterilizasyon yapın👍
Ellerinizi iyce sabunla yıkayın, hiçbir mikrop olmamalı, batırın ve üzerine bastırın
İrin çıkacaktır yapamazsanız yakında bir veterinere götürün yapsın
Onunda steril olmasına dikkat edin

Buluttt

Aktif Üye
Hocam veterinere götürdüm kriz geçirebilir dedi ne yapmam lazım anestezi istiyorlar çok pahalı ailen karşılamıyor lütfen bir öneride bulunun yapmalımıyım yapmamalımıyım ölebilir elimizde kuş diyorlar.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Hocam veterinere götürdüm kriz geçirebilir dedi ne yapmam lazım anestezi istiyorlar çok pahalı ailen karşılamıyor lütfen bir öneride bulunun yapmalımıyım yapmamalımıyım ölebilir elimizde kuş diyorlar.
Veterinere sıkması için mi götürdünüz😔
Anestezi ile irin mi patlatacaklar?
Fotoğraf paylaşırsanız sevinirim

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Hocam irin dediler sıkması için götürdüm ağrı çeker bana güveni kalmaz diye yapmadım.
Güveni azalmaz, sen rifi sür ora acımaz zaten irin demek orda hücre ölmüş acı yok demektir
İltihap acıtmaz, deri ölü, içi irin dolu
Patlat diyorsam patlat, sende sivilce çıkınca anestezimi yapar doktor, sıkar patlatır

Buluttt

Aktif Üye
Güveni azalmaz, sen rifi sür ora acımaz zaten irin demek orda hücre ölmüş acı yok demektir
İltihap acıtmaz, deri ölü, içi irin dolu
Patlat diyorsam patlat, sende sivilce çıkınca anestezimi yapar doktor, sıkar patlatır
Gibi sürüp iğne ile delip sıkayım inşallah birşey olmaz akşama kadar annemi bekleyeyim ben gelemem çünkü veteriner bize baya bi miktar söyledi gerçekten