• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çok kararsızım

Buluttt

Aktif Üye
Tamamdır hocam iyi akşamlar Allah'a emanet olun😁

Buluttt

Aktif Üye
Sizde Rabbim e emanet olun 😊🤲
Hocam rifi burunun deliklerine getirmeden yapacağım değilmi birde kulak çöpü ne 1 şişeyi boşaltıyımmı yoksa çok çok az mercimek tanesi kadar mı dökeyim gentagutu şimdi damlattım uyuyor şuan koridorda askılık astım içi su dolu peteke astım yarın sabah saat 8.30 gibi almaya gidicem rifi 12 gibi geliyor eczane deposundan 12.30 gibi uygularım inşallah Rabbime dua ediyorum iyileşir.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Hocam rifi burunun deliklerine getirmeden yapacağım değilmi birde kulak çöpü ne 1 şişeyi boşaltıyımmı yoksa çok çok az mercimek tanesi kadar mı dökeyim gentagutu şimdi damlattım uyuyor şuan koridorda askılık astım içi su dolu peteke astım yarın sabah saat 8.30 gibi almaya gidicem rifi 12 gibi geliyor eczane deposundan 12.30 gibi uygularım inşallah Rabbime dua ediyorum iyileşir.
Evet rif burun deliğine gelmeyecek kulak çöpüne damlatın sonra ampulun ağzını bantlayın tekrar tekrar günde 2-3 kez kullanabilirsiniz 🙏

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba, uygulayınca fotoğraf paylaşırsanız sevinirim 😊🤲

Buluttt

Aktif Üye
Bunıu kaç kere kullanacağım 1 tüp yeterlimi?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Hocam aldım 1 tane 82 tl ücret aldı içinden 1 tane çıktı
Tm fiyat artmış demekki😔
Kırın boğazında beyaz bir çizgi var, bıçakla tırtıklayın orayı, dikkat ederek kırın
Kulak pamuğu ile bastırarak sürün
Burun deliklerine ve full etrafına sürün
Burnuna kaçsada sıkıntı olmaz, sonrada fotoğraf paylaşırsanız sevinirim 💓🥰

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Bunıu kaç kere kullanacağım 1 tüp yeterlimi?
1 ampul yeterli olur sürdükten sonra pamuğu atın içinde bırakmayın, Rifin ağzını bantlayın hava almasın kurur
Sabah öğlen akşam yeterli olur evde olursanız günde 3 , uygun
Yok evde değilseniz sabah akşam gece😊🤲

Buluttt

Aktif Üye
Hocam sadece bu akşam yarın sabah ve yarın akşam mı uygulayayım yoksa az az uygulayayımmı?

Buluttt

Aktif Üye
1 tıüp daha mı alayım yani?

Buluttt

Aktif Üye
Tamam o zaman pamuğa batıracağım ne kadar alırsa o kadar süreceğim pamuğu atacağım yettiği yere kadar.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Tamam o zaman pamuğa batıracağım ne kadar alırsa o kadar süreceğim pamuğu atacağım yettiği yere kadar.
Pamuğun uç tarafını batırın komple olmasada olur, çok çeker israf olur, batırın sürün atın😊