Hocam rifi burunun deliklerine getirmeden yapacağım değilmi birde kulak çöpü ne 1 şişeyi boşaltıyımmı yoksa çok çok az mercimek tanesi kadar mı dökeyim gentagutu şimdi damlattım uyuyor şuan koridorda askılık astım içi su dolu peteke astım yarın sabah saat 8.30 gibi almaya gidicem rifi 12 gibi geliyor eczane deposundan 12.30 gibi uygularım inşallah Rabbime dua ediyorum iyileşir.
Hocam rifi burunun deliklerine getirmeden yapacağım değilmi birde kulak çöpü ne 1 şişeyi boşaltıyımmı yoksa çok çok az mercimek tanesi kadar mı dökeyim gentagutu şimdi damlattım uyuyor şuan koridorda askılık astım içi su dolu peteke astım yarın sabah saat 8.30 gibi almaya gidicem rifi 12 gibi geliyor eczane deposundan 12.30 gibi uygularım inşallah Rabbime dua ediyorum iyileşir.
Tm fiyat artmış demekki
Kırın boğazında beyaz bir çizgi var, bıçakla tırtıklayın orayı, dikkat ederek kırın
Kulak pamuğu ile bastırarak sürün
Burun deliklerine ve full etrafına sürün
Burnuna kaçsada sıkıntı olmaz, sonrada fotoğraf paylaşırsanız sevinirim
1 ampul yeterli olur sürdükten sonra pamuğu atın içinde bırakmayın, Rifin ağzını bantlayın hava almasın kurur
Sabah öğlen akşam yeterli olur evde olursanız günde 3 , uygun
Yok evde değilseniz sabah akşam gece