• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! ÇOK ÇOK ACİL

Koiosya

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
ayak morluğu şişlik kendine çekme
Hastalık Belirti Tarihi
14 May 2026
Kullanılan İlaç
terramicyn
2.5 yaşında muhabbet kuşumun 1.5 sene önce ayağı kafesin tülüne sıkışmıştı ip dolanmış veterinere gittim çıkardı ama herhangi bir şey vermedi o da sinirlerine zarar vermiş 1.5 yıldır hafif şiş de olsa üstüne basıyor normaldi ama 2 gün önde ayağı şişmeye başladı morardı dün bir veterinerle konuştum terramicyn sür dedi sürdüm bugün çok daha mor resmen siyah gibi ayrıca kremi de sürekli ayağıyla beraber gagalıyor antibiyotikten zarar görmesinden korkuyorum üstüne hiç basamıyor ve ayağı soğuk ne IMG_9130.jpeg6D0CCBB5-2C5C-4088-92F0-8DD8EF726E26.jpegIMG_9124.jpegIMG_9138.jpegyapacağım yardımcı olun lütfen

Ekli dosyalar

Koiosya

Yeni Üye
gittikçe de morarıyor lütfen biri yardım etsin

Uygar

Müdavim
Kıdemli Üye
2.5 yaşında muhabbet kuşumun 1.5 sene önce ayağı kafesin tülüne sıkışmıştı ip dolanmış veterinere gittim çıkardı ama herhangi bir şey vermedi o da sinirlerine zarar vermiş 1.5 yıldır hafif şiş de olsa üstüne basıyor normaldi ama 2 gün önde ayağı şişmeye başladı morardı dün bir veterinerle konuştum terramicyn sür dedi sürdüm bugün çok daha mor resmen siyah gibi ayrıca kremi de sürekli ayağıyla beraber gagalıyor antibiyotikten zarar görmesinden korkuyorum üstüne hiç basamıyor ve ayağı soğuk ne Ekli dosyayı görüntüle 105316Ekli dosyayı görüntüle 105317Ekli dosyayı görüntüle 105319Ekli dosyayı görüntüle 105320yapacağım yardımcı olun lütfen
@Demet bükay @Aslı Ö. @EzgiA

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Çok kötü görünüyor. Teramisinle olacak iş değil bu. Acısı da çoktur. Ampüte edilmesi gerek bence. İyi bir kanatlı uzmanına götürün. @Demet bükay Ankara'da size tavsiyede bulunacaktır.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
2.5 yaşında muhabbet kuşumun 1.5 sene önce ayağı kafesin tülüne sıkışmıştı ip dolanmış veterinere gittim çıkardı ama herhangi bir şey vermedi o da sinirlerine zarar vermiş 1.5 yıldır hafif şiş de olsa üstüne basıyor normaldi ama 2 gün önde ayağı şişmeye başladı morardı dün bir veterinerle konuştum terramicyn sür dedi sürdüm bugün çok daha mor resmen siyah gibi ayrıca kremi de sürekli ayağıyla beraber gagalıyor antibiyotikten zarar görmesinden korkuyorum üstüne hiç basamıyor ve ayağı soğuk ne Ekli dosyayı görüntüle 105316Ekli dosyayı görüntüle 105317Ekli dosyayı görüntüle 105319Ekli dosyayı görüntüle 105320yapacağım yardımcı olun lütfen
Merhaba geçmiş olsun
ACİL fakülteye gidin geç kalmayın lütfen

Üst Alt