• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Çok ama çok acil

Sonerbeyfendi

Yeni Üye
image.jpg
Bugün saat akşam 6da bianda böyle olmuş anneanemin köyde suan bana resim atırdı sabaha kadar çok hareketli çok şeydii şimdi böyle acil evde şuan ne yapabiliriz

Nisa K.

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Farklı bir durum mu yaşadı? Güncel dışkılarını da paylaşabilir misiniz? Yemesi içmesi nasıl?

Uygar

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Ekli dosyayı görüntüle 104425
Bugün saat akşam 6da bianda böyle olmuş anneanemin köyde suan bana resim atırdı sabaha kadar çok hareketli çok şeydii şimdi böyle acil evde şuan ne yapabiliriz
Bu tarz durumlar da acil olarak veterinere gitmeniz gerekiyor eğer imkanınız var ise götürün lütfen muhabbet kuşunun tabana inmesi en son istediğimiz şeydir evde ne yaparsanız yapın kurtulmayabilir suan bir anda böyle olması iyi bir şey değil bir yere mi çarptı şokta mı kaldı hasta mıydı yeni mi fark ettirdi bilemiyorum…

Sonerbeyfendi

Yeni Üye
Bu tarz durumlar da acil olarak veterinere gitmeniz gerekiyor eğer imkanınız var ise götürün lütfen muhabbet kuşunun tabana inmesi en son istediğimiz şeydir evde ne yaparsanız yapın kurtulmayabilir suan bir anda böyle olması iyi bir şey değil bir yere mi çarptı şokta mı kaldı hasta mıydı yeni mi fark ettirdi bilemiyorum…
Akşam altıya kadar çok enerjikmiş altıdan sonra bir anda böyle olmuş şu an köy gibi ortamda yaşadıkları için sanmıyorum veteriner bulabilecekleri bu saatte

Uygar

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Akşam altıya kadar çok enerjikmiş altıdan sonra bir anda böyle olmuş şu an köy gibi ortamda yaşadıkları için sanmıyorum veteriner bulabilecekleri bu saatte
Bu tarz durumda en acil havluya sarın bi sıcak kalsın vücud el besleme yapın kursağı dolu olsun mutlaka ama hiç hareket etmiyorsa dediğim gibi bu iyiye işaret değil

Üst Alt