• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çok acil lütfen

Emrhst

Aktif Üye
Kilitlenmiş bu çocuk bunun sebepleri korku değilse nörolojik sorunlar , vitamin değerleri düşük olması, organların işlevsizliği, kas tutulması gibi sebeplerden olabilir 👍Bunun için tetkikler gereklidir ihmale alınmaz
Hocam günaydın 2 hafta önce sitenizle tanışır tanışmaz bt,gervit,entrobac hepsini temin ettim dün sabaha kadar iyide akşam geldiğim zaman o halde buldum aradığım kuş veterineride 7den sonra çıktığı için götüremedim nasıl bir yol izlemem lazım kursak aleti var fakat bilmediğim için yapmadım

Emrhst

Aktif Üye
Hocalarım merhaba kuruma hastalığı dedi veteriner ve bu ilaç ve takviyeleri verdi ayrıca kursaktan beslemem lazımmış herhalde mamayı biraz fazla verdim biraz kustu ne kadar vermem lazım beslemede

Ekli dosyalar

hayvanseverrr

Yeni Üye
Bu tarz sorunların çoğu bakteriyel kaynaklıdır. Mantar ilacının yada avicare ürünlerinin faydası olucağını sanmıyorum. Siz bilirsiniz ama bence başka bir veterinere daha danışın.

Emrhst

Aktif Üye
Bu tarz sorunların çoğu bakteriyel kaynaklıdır. Mantar ilacının yada avicare ürünlerinin faydası olucağını sanmıyorum. Siz bilirsiniz ama bence başka bir veterinere daha danışın.
Kuruma olmuş ve mantar var dedi 3 gün yaşatırsan yaşar dedi kursaktan beslemem gerekiyor onu yapıyor bugün neredeyse verdiğim mamanın hepsini küstü sanırım fazla verdim

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kaç ml besleme yaptınız. Avicare takviyedir. Diğeri de kursak mantarı için verilir genelde. Hekiminizi gözden geçirin.

Emrhst

Aktif Üye
Kaç ml besleme yaptınız. Avicare takviyedir. Diğeri de kursak mantarı için verilir genelde. Hekiminizi gözden geçirin.
Hocam 2 ml verdim onu kustu işini yapan hekim bulmak zor olmuş hocam kuruma var bunları kullan 20 gün sonra gel dedi.Hocam bunlar dışında günde bir kere ağzına bt damlatsam zararı olur mu

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Hocam 2 ml verdim onu kustu işini yapan hekim bulmak zor olmuş hocam kuruma var bunları kullan 20 gün sonra gel dedi.Hocam bunlar dışında günde bir kere ağzına bt damlatsam zararı olur mu
2 ml fazla değil. Mama fazlalığından kusmaz yani. Aparat tam girmiyor olabilir. Evet haklısınız o konuda kanatlı uzman bulmak maalesef çok zor. Ama İstanbul'da uzman alternatifi fazla. Vetform kliniğini gitmeniz daha iyi olur. Çünkü elinizdeki ürünler üzgünüm ki yavrunuzun hastalığını tedavi etmicek. BT amin her gün verilmez. Haftada iki kez verin sulandırarak o da. Direk vitamini ağızdan vermeyin.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuruma diye bir hastalık yoktur. Candidiasis ise mikostatin fayda eder, megabakteri ise yetersiz kalır

Emrhst

Aktif Üye
2 ml fazla değil. Mama fazlalığından kusmaz yani. Aparat tam girmiyor olabilir. Evet haklısınız o konuda kanatlı uzman bulmak maalesef çok zor. Ama İstanbul'da uzman alternatifi fazla. Vetform kliniğini gitmeniz daha iyi olur. Çünkü elinizdeki ürünler üzgünüm ki yavrunuzun hastalığını tedavi etmicek. BT amin her gün verilmez. Haftada iki kez verin sulandırarak o da. Direk vitamini ağızdan vermeyin.
Hocam cana zarar veririm diye çok korkuyorum ama evimin karşısındaki ahbabım olan pshop hile bu sorumluluğu alamam diyip yapmadı kendim yapmaya çalışıyorum ilk defa yaptım kustuğu için herhalde doğru yoldayım

Emrhst

Aktif Üye
Hocalarım günaydın İstanbul’da öğrenci olduğum için arabam yok vetform kliniği de bana toplu taşımayla 3 vesait 1 saat 45 dk gösteriyor oda şuan gün içinde 2.30 saate yakın olur trafikten dolayı canla çok zor o yoku gitmem bir tane abi buldum YouTubeda sayfası var videoları milyon izlenmiş kuruma hastası ölmek üzere olan kuşlara bakıyormuş iletişime geçtim ama artık bıraktım dedi bir iki takviye önerdi sizin fikrinizi alıp sipariş vermek istiyorum

Ekli dosyalar

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kullanılabilir bence. Ama elle besleme yapmayı ihmal etmeyin. Yinede diğer üstadlar görünce yorum yapar onlarda. Geçmiş olsun.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
4 in 1 mix geniş kapsamlı salmonella gibi bir çok bakteriyel enfeksiyonlar a kullanılan bir üründür. Katılıyorum Kübra ya. Tedavi sonrası ekte yazıldığı gibi üç gün üst üste entrobac takviyesi yapmayı unutmayın. Umarım olumlu sonuç verir. Geçmiş olsun 🌸

Emrhst

Aktif Üye
4 in 1 mix geniş kapsamlı salmonella gibi bir çok bakteriyel enfeksiyonlar a kullanılan bir üründür. Katılıyorum Kübra ya. Tedavi sonrası ekte yazıldığı gibi üç gün üst üste entrobac takviyesi yapmayı unutmayın. Umarım olumlu sonuç verir. Geçmiş olsun 🌸
Teşekkürler hocam umarım güzel haberleri ile döneriz

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Geniş kapsamlı bir sürü antibiyotik karışımı, güzel bir ürün ☺ İnşallah bir an önce şifa bulur yavrunuz 🤲

Emrhst

Aktif Üye
Maalesef son ilaçlarını temin edemeden dün akşam 6 yıllık arkadaşım vefat etti yeri hiç kapanmıcak bir boşluk hissi bıraktı geride sonra biraz araştırdıktan sonra tam adını hatırlamıyorum ama som ile başlayan bir hastalığın bütün belirtileri vardı kafayı istemsizce kontrol edememe geriye doğru takla atar gibi uçma yeşil yapışımsı dışkı daha 3 gün önce sağlıklı bir şekilde ötüp yem yiyen bir kuş nasıl bu hale geldi anlamadım

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Maalesef son ilaçlarını temin edemeden dün akşam 6 yıllık arkadaşım vefat etti yeri hiç kapanmıcak bir boşluk hissi bıraktı geride sonra biraz araştırdıktan sonra tam adını hatırlamıyorum ama som ile başlayan bir hastalığın bütün belirtileri vardı kafayı istemsizce kontrol edememe geriye doğru takla atar gibi uçma yeşil yapışımsı dışkı daha 3 gün önce sağlıklı bir şekilde ötüp yem yiyen bir kuş nasıl bu hale geldi anlamadım
Salmonella. Yerleri hiç dolmuyor. Başınız sağolsun 😔 🙏🏻

Üst Alt