• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çıtırın dışkısı bozuldu ?

little

Aktif Üye
Herkese Merhaba.
3 aylık dişi bir muhabbet kuşum var.
Galiba 2-3 gündür dışkısı bozuk ama Allaha şükür neşesi falan yerinde.
Yem olarak normal yem ve dal darı veriyoruz.
Kafese girmeye alışmadigi için bir ısırık marulla koyuyoruz. O yapmış olabilir mi?
Dün doğru düzgün bi havuç verdim. Bugün hiç bir şey.
Bu çocuğu acaba bunlar mı bozdu?
Dışkısında kötü bir şeyi var mıdır?

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kalamar kemiği yada mineral blok tüketimi nasıl. Yiyorsa dışkılarda sanki fazla tüketmiş izlenimi verdi. Net olacak şekilde videosunu da görebilir miyiz.

little

Aktif Üye
Kalamar kemiği yada mineral blok tüketimi nasıl. Yiyorsa dışkılarda sanki fazla tüketmiş izlenimi verdi. Net olacak şekilde videosunu da görebilir miyiz.
Geç dönüş yaptım hocam kusura bakmayın. Geri dönüş yaptığınız için çok teşekkür ederim bu arada.
Evet mineral blok çok yiyor şu aralar. Ben de ister istemez dışkısı için endişelendim. Dedim acaba verdiğim maruldan dolayı mı oldu? Yoksa kızıl dal darıdan mı diye düşündüm.

21 Ekim 2024 (güncel dışkı videosu ayrıca çekerken rahat vermemişti. Seslerimizi duyabilirsiniz 😅)

Güncel videosu ve bugün ki dışkılarını ekliyorum.
Bonus olarak şu anki halimizi de ekledim. Uyukluyoruz.

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Marul yediği zaman üstü beyazımsı şekilde dışkı yapmaz. Sulu yapar yada ishal olur. Üstü beyaz tabaka dışkı genellikle mineral blok yada kalamar kemiği fazla tükettiği zamanlarda görülür. Dışkı değilde güncel kendisinin videosunu görmek istemiştim. Uyuyorsa rahatsız etmeyin yarın müsait zamanınızda eklersiniz. 😊